ÖZGENÇ: Büyük Türkiye olabilmek için başkanlık sistemi şart - X
ÖZGENÇ: Büyük Türkiye olabilmek için başkanlık sistemi şart

03.02.2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, son günlerde sıkça tartışılan başkanlık sistemi modelinin dernek olarak gerekli olduğunu düşünüyoruz. Parlamenter sistemde çok başlılık yerine tek başlılığın ülkemiz açısından daha faydalı olacağı kanaatindeyiz.

KOBİDER: İşbirliği ve Güç Birliği için sadece para desteği yetmez - X
KOBİDER: İşbirliği ve Güç Birliği için sadece para desteği yetmez

30 OCAK 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Ahmet Davutoğlu, KOSGEB’in düzenlediği ödül töreninde yaptığı açıklamada, Türkiye’nin bütün sathına yayılan bütün kobilerimize seslenerek. 2023 hedeflerine yürürken en büyük güven ve destek kaynağının KOBİ’ler olduğunu söyledi.

KOBİDER: Tüketicinin Cayma Hakkı Esnafın Zararına Olmamalı - X
KOBİDER: Tüketicinin Cayma Hakkı Esnafın Zararına Olmamalı

17.01.2015- TAKSİTLE SATIŞ SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA YÖNETMELİK REVİZE EDİLMELİ. AKSİ HALDE CAYMA HAKKI MÜŞTERİ- ESNAF KAVGASINA DÖNER. TÜKETİCİYE CAYMA HAKKI TANIYOR AMA KULLANILMIŞ MALI İADE ALACAK OLAN ESNAFIN DURUMU NE OLACAK?

KOBİDER: Perakende Ticaretin Düzenlenmesinde Küçük Esnafın Dostu Kim? - X
KOBİDER: Perakende Ticaretin Düzenlenmesinde Küçük Esnafın Dostu Kim?

13 OCAK 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 16 yıl önce başlayan ve 10 yılı aşkın süredir çıkması dört gözle beklenen, deyim yerindeyse yılan hikayesine dönen alışveriş merkezlerine ilişkin düzenlemeyi de içeren tasarı, geçen Aralık ayında TBMM Sanayi Komisyonu'nda kabul edildi. Bugün itibari ile Genel Kurul'da alışveriş merkezlerine ilişkin düzenlemeyi de içeren Perakende Ticaret Yasa Tasarısı ele alınacak.

KOBİDER: Mecliste konu ve önemine göre komisyon kurulmamalı - X
KOBİDER: Mecliste konu ve önemine göre komisyon kurulmamalı

06.01.2015- KOBİDER BAŞKANI NURETTİN ÖZGENÇ: "YENİ ANAYASA KONUSUNDA EŞİT ÜYE, 4 BAKAN KONUSUNDA İSE PARTİLERİN VEKİL SAYISINA GÖRE KOMİSYON KURULMASI HAKKANİYETE AYKIRIDIR."

Haberin Devamı

HALKBANK Ayın Röportajı’nda KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç’i konuk etti. - X
HALKBANK Ayın Röportajı’nda KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç’i konuk etti.

05.01.2015- KOBİDER Genel Başkanı Özgenç: ‘‘KOBİ’lere göstermelik değil destekleyici kredi lazım’’ HALKBANK Ayın Röportajı’nda bu kez KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç’i konuk etti ve kendisiyle derneğin faaliyetlerini, hizmetlerini, KOBİ’lerin sorunlarını ve çözüm yollarını konuştu.

Cumhurbaşkanı tüm Türkiye’nin  muhatabıdır - X
Cumhurbaşkanı tüm Türkiye’nin muhatabıdır

30.12.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin ÖZGENÇ, 12 Eylül'deki anayasa değişikliği referandumuyla ilgili tavrını ortaya koymakla çekimser kalarak 'bitaraf' olanlar her zaman olduğu gibi günümüzde de hükümet nezdinde hüsnü kabul görmekte ve devletin zirvesi tarafından rağbet edilmektedir. Oysa Cumhurbaşkanı Erdoğan Eylül ayında TÜSİAD’ın Yüksek İstişare Konseyi toplantısına katıldığında “Paralelle mücadelede sizden yeterince destek görmüyorum” dediği dernek aradan kısa bir zaman geçtikten sonra adeta cumhurbaşkanına nazire yaparcasına "Biz başından beri paralel devletle ilgili iddiaları çok ciddi görüyoruz" dediği basına yansıdı.

KOBİDER Başkanı Özgenç’ten Yeni Yıl Mesajı - X
KOBİDER Başkanı Özgenç’ten Yeni Yıl Mesajı

31.12.2014 - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2015 yılının ülkemize ve halkımıza daha fazla sevgi, daha fazla barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu. Nurettin Özgenç, 2015’te herkes için olabildiğince daha fazla sevgi, barış ve refah diledi. Başkan Özgenç,“ Dileğim odur ki; birbirimize daha çok sarılacağımız, hoşgörü ve sevginin arttığı, ülkemizin 2023 hedeflerine büyük adımlarla yaklaşabileceğimiz bir sene olsun. Kuşkusuz yeni bir yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlar yüklüdür.

Haberin Devamı

Özgenç: Kobi’ler İşlerini Büyütmek İçin Değil Borçlarını Ödemek İçin Kredi Alıyor - X

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ'lerin işlerini büyütmek için değil, borçlarını ödemek için kredi aldığını vurgulayarak, “Ülke insanı kaygı ve endişeye sevk edilmemeli” dedi.

KOBİDER: AVM yasası ile ilgili bizim de bir çift söyleyecek sözümüz var - X
KOBİDER: AVM yasası ile ilgili bizim de bir çift söyleyecek sözümüz var

14.12.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 16 yıl önce başlayan ve 10 yılı aşkın süredir çıkması dört gözle beklenen, deyim yerindeyse yılan hikayesine dönen alışveriş merkezlerine ilişkin düzenlemeyi de içeren tasarı, nihayet TBMM Sanayi Komisyonu’nda kabul edildi. Esnafın başlıca şikayet konularından en önemlisi olan alışveriş merkezleriyle ilgili düzenleme yapılacağı yıllardan beri söyleniyordu ama ne hikmetse 16 yıldan beri genel kurula sunulamamıştı. Evvela Gümrük Birliği Süreciyle başlayan süreçte Ecevit hükümeti döneminde hazırlanan ’Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Hipermarketler Yasa Tasarısı’ 16 yıl sonra nihayet ‘Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı’ adı altında TBMM Sanayi Komisyonu’nda kabul edildi.

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.