KOBİDER Başkanı Özgenç: Kentsel Dönüşüm 16/9 gökdelenleri gibi rantsal bölüşüme dönmemeli - X

14.06.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ankara İl Teşkilatı’nın verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Gecekonduları, kaçak yapılaşma bütün bunları bir an önce kentsel değişim dönüşüm ile halletmemiz lazım.” ifadelerini kullandı. Bu düşünceden hareket ile İstanbul’da yapılan bazı inşaatların düzensiz ve imara aykırı yapıldıkları herkesin malumu olduğunu hatırlatırız.

KOBİDER Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı H.Tahsin Usta’yı ziyaret etti - X
KOBİDER Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı H.Tahsin Usta’yı ziyaret etti

09.06.2017- KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç heyeti ile birlikte Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı ziyaret etti.

KOBİDER:
KOBİDER: "İngiliz KDV sistemi" yerine "Türk KDV sistemi nasıl olmalı" diye düşünmeliyiz?

08.06.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Hükümet, yatırımcı, üretici, ihracatçı üzerinde büyük yüke dönüşen Katma Değer Vergisi (KDV) sistemine neşter vurma kararı aldı. Ve KDV’de model arayışları başladı, alınan bu karar gecikmiş ama yerinde karar. Çünkü mevcut KDV uygulamasının iş dünyasını memnun etmediği son derece açık

Haberin Devamı

İSTİKLAL CADDESİ NÜMAYİŞ YAPMA YERİ DEĞİL! ESNAF RAHATSIZ VE TEDİRGİN OLUYOR - X
İSTİKLAL CADDESİ NÜMAYİŞ YAPMA YERİ DEĞİL! ESNAF RAHATSIZ VE TEDİRGİN OLUYOR

03.06.2017- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, yaptığı yazılı açıklamayla esnafın yapılan eylemlerden zarar gördüğünü belirterek, “Yeter artık bıktık usandık bu işlerden yetkililer bu duruma sessiz kalmamalı. OHAL’in gereği yapılmalı ve Vatandaşların huzuru bozulmamalı.” dedi

KOBİDER Başkanı Özgenç: Ayasofya İçin Halka Sorulsun - X
KOBİDER Başkanı Özgenç: Ayasofya İçin Halka Sorulsun

Gündeme ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Özgenç, hükümete ‘Torba Referandum’ önerisinde bulundu. Konuya ilişkin Özgenç, “Avrupa Birliği (AB) ile ilgili gelinen durum da nihai karar verilmesi, terörden dolayı idamın geri getirilmesi ve Ayasofya’nın camiye dönüştürülerek vakfiye uygun hale getirilmesi için torba referandum yapılmasını öneriyoruz” dedi.

KOBİDER: Yüksek faizden beslenmek köle zihniyetidir! - X
KOBİDER: Yüksek faizden beslenmek köle zihniyetidir!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç; Türkiye ekonomisinin en önemli etkenlerinden biri olan faizin yüksek oluşudur.Bankacılık sistemi KOBİ’lere kredi yapılandırmada daha esnek yaklaşmalı, yeni imkanlar sunmalı. Dahası reel sektörün desteklenmesinde gerçekte KOBİ bankacılığı yapılmalı.

ÖZGENÇ: AB, idam ve Ayasofya için referandum önerisinde bulunuyoruz - X
ÖZGENÇ: AB, idam ve Ayasofya için referandum önerisinde bulunuyoruz

24-05-2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye için büyük önem arz eden AB ile ilgili gelinen durum ile alakalı nihai karar verilmesi, terörden dolayı idamın geri getirilmesi ve Ayasofya’nın da vakfiye uygun hale dönüştürülmesi için torba referandum yapılmasını öneriyoruz. Öncelikle siyasilerin ve toplumun dikkate alması gereken üç önemli önerimiz şunlardır:

Haberin Devamı

KOBİDER/ÖZGENÇ: Türkiye’nin huzuru ve devletin bekası için OHAL şimdilik gerekli!  - X

15.05.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’de terör olaylarının kökü kazınıncaya kadar OHAL uygulaması sürmeli. Nitekim Türkiye düşmanlarının ve onların taşeronları olan hainlerin ülkemiz üzerindeki oyunları apaçık görülmektedir.

KOBİDER Başkanı Özgenç: Taksim, 1 Mayıs’ın kutsal mekanı değildir - X
KOBİDER Başkanı Özgenç: Taksim, 1 Mayıs’ın kutsal mekanı değildir

30.04.2017- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, yarın 1 Mayıs. Bahar Bayramı. Bir diğer adıyla "Emek ve Dayanışma Günü". Ama bu güzel gün anlamından saptırılıp, sapkın gruplarca amacına aykırı bir şekilde karşılanıyor!

Haberin Devamı

KOBİDER Başkanı Özgenç: ’Halkın tercihine gölge düşürmek seçmenin kararına saygısızlıktır’ - X

19.04.2017- KOBİDER Başkanı Özgenç:- ’Millet son sözü söylemiştir, verdiği karar alkışlanacak ve saygı duyulacak bir karardır’- ’Halkın tercihine gölge düşürmek seçmenin kararına saygısızlıktır’

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.