KOBİDER: Taksim devlete meydan okuma yeri değildir - X
KOBİDER: Taksim devlete meydan okuma yeri değildir

KOBİDER: 1 Mayıs Taksim değildir. Küçük ve Orta Büyüklükteki işletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmasındaki ısrarın arkasındaki esas gaye başkadır. 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmak istenmesi halkın hakkını gasp etmek demektir. Hangi anlamsız şartlar ileri sürülürse sürülsün, bazı işçi sendikalarının ille de Taksim’de 1 Mayıs’ı kutlamak istemesine kesinlikle müsade edilmemeli keza bu girişimin iyi niyetli bir yaklaşım olmadığı görülüyor. Alternatif yerler varken ille de Taksim demek maksatlıdır.

İBB neden şikayetleri dikkate almıyor..  - X
İBB neden şikayetleri dikkate almıyor..

İBB yetkilileri pek çok şikayeti dikkate almıyor sadece kendi bildiği doğrular var onları yapıyor. Soruyoruz vatandaş onlar için hiçbir şey ifade etmiyor mu?

İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU’yu Makamında Ziyaret Ettik - X
İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU’yu Makamında Ziyaret Ettik

03-04.2014- KOBİDER olarak İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni MUTLU'yu makamında ziyaret ettik. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler derneği olarak yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni MUTLU'ya makamında iade-i ziyarette bulunduk.

KOBİDER: Halk tavrını istikrardan yana kullandı - X
KOBİDER: Halk tavrını istikrardan yana kullandı

31 Mart 2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde milletin istikrardan yana tavır koyduğunu belirtti.

KOBİDER: Trabzon’a demiryolu ne zaman gelecek? - X
KOBİDER: Trabzon’a demiryolu ne zaman gelecek?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Erdoğan geçen hafta sonu Erzurum'a hızlı tren müjdesi vererek "Hızlı tren Erzurum'a geliyor. Hızlı trenin İstanbul'a gelmesiyle modern bir yaşama kavuşacaksınız" dedi. Dünde Ankara-Eskişehir yüksek hızlı tren hattının 2009'da işletmeye alındığından ve Türkiye'yi, Ankara'yla birlikte dünyada yüksek hızlı tren işletmecisi ülkeler ligine yükselttiklerini belirterek, "Yunus Emre ile Hacı Bayram'ı yüksek hızlı trenle buluşturduk" dedi. Halkımızda bu gelişmelerden fevkalade memnuniyet duymaktadır. Fakat Türkiye'deki Yüksek Hızlı Tren hatları (inşaat hâlinde ve plan aşamasında olanlar dahil) iller arasında Trabzon-Erzincan Demiryolu Projesinin esamisi dahi okunmamaktadır. "Başlamak, bitirmenin yarısı" derler. Planlı programlı, aklı başında bir başlangıç yapmak gerçekten de bitirmenin yarısıdır. Bu düşünceden hareketle ihalesi ileriki yıllara kalsa da Trabzon-Erzincan Demiryolu Projesinin sembolik olarak rayları döşenip ilk ray kaynağını Başbakanız Recep Tayyip Erdoğan yapmalı. Böylesine büyük ve önemli bir projenin somut adımı atılmalı.

ÖZGENÇ: Çanakkale Ruhunu tüm benliğimizle yaşamalıyız - X
ÖZGENÇ: Çanakkale Ruhunu tüm benliğimizle yaşamalıyız

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99.Yıl dönümü ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferini ”Türk milletinin bağımsızlık ve var olma mücadelesi” olarak gördüğünü belirten Özgenç, Çanakkale Zaferi'nin aynı zamanda vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin destanı olduğunu belirtti. Özgenç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

KOBİDER BAŞKANI ÖZGENǒİN  8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI - X
KOBİDER BAŞKANI ÖZGENǒİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

08.03.2014 - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Mevlid-i Şerife Davet - X
Mevlid-i Şerife Davet

01.03.2014- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç'in Ocak ayında hakk´ın rahmetine kavuşan muhterem babası Hacı Saffet Özgenç'in ruhlarının şad olması amacıyla 02 Mart 2014 Pazar günü akşam namazını müteakiben Fatih Camiinde Kurân-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacaktır. Üyelerimize , eş, dost, akraba ve sevenlerine duyurulur.

ÖZGENÇ: Yeni Silah Kanunu neden çıkmıyor? - X
ÖZGENÇ: Yeni Silah Kanunu neden çıkmıyor?

21.02.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç: İçişleri Bakanlığınca hazırlanan bakanlar kurulunca 15/6/2009 tarihinde kararlaştırılan "Silah Kanunu Tasarısı" gerekçesiyle birlikte TBMM başkanlığına arz edilmesine rağmen yasa tasarısının nedensiz yere bekletilmesine bir anlam verilememektedir. Zira önceki yasama döneminde hazırlanıp Başbakan Erdoğan’ın imzasıyla meclis başkanlığına sunulan ve iç tüzüğün 77 nci maddesi uyarınca hükümsüz sayılan 1/729 Esas numaralı Silah Kanunu Tasarısı’ nın yenilenmesi bakanlar kurulunca uygun görülmesine rağmen mecliste bekletilmesinin nedeni kamuoyunca bilinmemektedir. Halen alt komisyonda olduğunu bildiğimiz Silah Kanunu Tasarısı’nın burada görüşülüp tasarı ve tekliflerin olgunlaştırılması yönünde daha detaylı ve teknik çalışma yapıldıktan sonra bir an önce TBMM genel kurulu gündemine alınmalı...

Taksit yasağı konusunda kuyum ve GSM sektörüne haksızlık yapılıyor - X
Taksit yasağı konusunda kuyum ve GSM sektörüne haksızlık yapılıyor

15.02.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu'nun (BDDK) 1 Şubat itibariyle kredi kartı ile taksitli altın satışlarını yasaklaması nedeniyle, kuyum ve GSM sektörünü tek taraflı olarak günah keçisi ilan etmesini anlamak, kabullenmek ve üzülmemek mümkün değildir...

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

GENEL KURUL İLANI
KÜÇÜK VE ORTA BÜYÜKLÜKTEKİ İŞLETMELER DERNEĞİ (KOBİDER) YÖNETİM KURULUNDAN DUYURU

Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısı 26.03.2018 saat 14.00 de (Yurt Sokak No 41/1 Çağlayan’daki Dernek Merkezi’nde aşağıda yazılı gündeme göre yapılacaktır.
Belirtilen gün çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 09.04.2018 günü aynı gündemle, aynı yer ve saatte nisapsız olarak yapılacaktır.
Sayın üyelerin toplantıya katılmaları saygı ile rica olunur.
YÖNETİM KURULU ADINA
Başkan Nurettin Özgenç

GÜNDEM

1 – Açılış ve yoklama,
2 – Kongre Başkanlık Divanı seçimi,
3 – Saygı duruşu,
4 – Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi,
5 – Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ayrı ayrı ibrası,
6 – Tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması,
7 – Yeni Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
8 – Dilekler ve temenniler,

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.

“Kamuda işler yetişmiyor, mesai kesintisiz olsun”
KOBİDER olarak önerimiz; Kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma saatleri öğle tatili kaldırılarak, 10.00-16.00 olarak kesintisiz olsun.”

KOBİDER Başkanı Özgenç: Esnafa destek olumlu ama yetersiz
12.03.2021- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç; başta ekonomi çevreleri olmak üzere hemen hemen herkesin heyecanla beklediği ekonomi reform düzenlemesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyuruldu.

KOBİDER: Kamu bankalarının ödemeleri ertelemesi işletmelere nefes aldıracak
23.03.2020- KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç: - "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’nin ardından kamu bankalarının destek paketlerini devreye alması esnaf ve KOBİ’ler açısından fevkalade olumlu bir gelişme" - "Doğal gaz, elektrik ve su gibi zorunlu gider faturaları 2-3 ay ertelenmeli veya diğer aylara taksitler halinde ötelenmeli"

Hastane Derindere İstanbul’un kalbinin attığı Maslak, Levent, Mecidiyeköy gibi ana arterlere yakın konumu ile hızla gelişmekte olan Kağıthane ilçesinde bölgenin en büyük ve donanımlı özel sağlık kuruluşu olarak 2015 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Hasta odaklı hizmet anlayışı, multidisipliner tedavi yaklaşımı ile yaşamın her döneminde ihtiyaç duyulabilecek her türlü sağlık hizmetini profesyonel kadrosuyla sunan hastanemiz 10.000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilmiştir. NURETTİN kuyumculuk 22 Ayar Mega Model Bilezikler 1970’li yıllardan bu yana faaliyet gösterdiği her alanda kurumsal ve güvenilir hizmet anlayışıyla fark yaratan Derindere Grubu, sağlık sektöründeki yeni yatırımı Hastane Derindere ile tıbbi ve etik ilkelerden ödün vermeyen, hasta haklarına saygılı, uluslararası kalite standartlarında bir hizmet yapısı hedeflemektedir. NADİR, özelde müşterilerinin ve çalışanlarının, genelde ülkemizin ve insanlığın refah ve mutluluğu için;

İnsani ve toplumsal değerleri,
Ekonomik sürdürülebilirliği,
Sürekli gelişme anlayışını,
Yalnız yasal değil, aynı zamanda etik bir zorunluluk olarak çevre korumayı,
Müşteri hoşnutluğunu,
En yeni teknolojilerden yararlanmayı,
Modern işletme kültürünü

esas alarak Türkiye kuyum sektörüne en hızlı ve en çağdaş hizmeti vermeyi, giderek artan kapasitesiyle ulusal düzeydeki liderliğinin yanı sıra uluslararası düzeyde lider işletmelerden biri olmayı kendisine hedef edinmiştir.

NADİR, soy metal geri kazanım ve rafinasyonunda uzmanlaşmış, özgün birikimlere sahip nitelikli yönetici ve teknik personeli, modern çağın gerektirdiği binaları, proses altyapısı ve laboratuvar olanakları ile alanında uluslararası teknolojik düzeye ulaşmış, Türkiye’nin lider soy metal geri kazanım ve rafinasyon tesisi olma özelliğine sahip ve onu koruyarak geleceğe taşımak üzere sürekli gelişme vizyonu ile bütünleşmiş bir anlayışın temsilcisidir.

NADİR‘e varolan özelliklerini kazandıran yapıtaşlarıdır.