KOBİDER Başkanı Özgenç: ’Halkın tercihine gölge düşürmek seçmenin kararına saygısızlıktır’ - X

19.04.2017- KOBİDER Başkanı Özgenç:- ’Millet son sözü söylemiştir, verdiği karar alkışlanacak ve saygı duyulacak bir karardır’- ’Halkın tercihine gölge düşürmek seçmenin kararına saygısızlıktır’

Haberin Devamı

KOBİDER: Millet son sözü söyledi, bu karar alkışlanacak ve saygı duyulacak bir karardır - X

16 Nisan 2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç: Türkiye, kamuoyunda “Cumhurbaşkanlığı sistemi” olarak bilinen 18 maddelik yeni anayasa değişikliğini bugün yapılan referandum ile oyladı. Ülkemizde anayasal değişiklik referandumu, tüm dünya demokrasilerine örnek olacak şekilde yüksek bir katılım ve büyük bir olgunlukla gerçekleştirilmiştir.

KOBİDER/ÖZGENÇ: Devletin ve milletin âli menfaatleri için ‘evet’ diyoruz - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: Devletin ve milletin âli menfaatleri için ‘evet’ diyoruz

13.04.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Anayasa değişikliği maddelerini eksik ve yetersiz bulmakla birlikte tamamen yeni, sivil bir anayasa için atılmış bir adım olması düşüncesiyle 16 Nisan’daki tercihimizi 'evet' olarak beyan ediyoruz.

’KOSGEB kredileri esnaf ve KOBİ’lere nefes aldırdı’ - X
’KOSGEB kredileri esnaf ve KOBİ’lere nefes aldırdı’

10.04.2017- Hükümetin esnaf ve KOBİ'lere yönelik faizsiz kredi desteğinin "fevkalade" olumlu olduğunu belirterek, KOSGEB kredilerinin esnaf ve KOBİ’lere nefes aldırdığını bildirdi.

Haberin Devamı

Özgenç: Artık Ayasofya’yı gerçek Müslüman kimliğine kavuşturma zamanı gelmiştir - X
Özgenç: Artık Ayasofya’yı gerçek Müslüman kimliğine kavuşturma zamanı gelmiştir

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Ayasofya Müzesi’nde ’Aşkı Nebi’ temalı Hilye-i Şerif Sergisi’nin açılışı Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından yapıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Ayasofya’ya ilişkin yaptığı konuşma üzerine KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç’te yazılı açıklamada bulundu.

KOSGEB kredilerinde KOBİ’ler hayal kırıklığına uğruyor - X
KOSGEB kredilerinde KOBİ’ler hayal kırıklığına uğruyor

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Hükümetin defalarca dile getirdiği esnafa ve küçük işletmelere faizsiz kredi sözü, vergi dairesi bürokrasisi ve bankaların engeline takılmaktadır.

Denizbank Çağlayan şubesi’ni ziyaret ettik  - X
Denizbank Çağlayan şubesi’ni ziyaret ettik

07 Mart 2017- KOBİDER heyeti Denizbank Çağlayan şubesini ziyaret ederek, Müdür Ender Güral ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretin ana konusu olan KOSGEB ve KGF-Kredi Garanti Fonu süreçleri ve işleyiş konularına değinildi.

KOBİDER/ÖZGENÇ: KDV indirimi geçici değil, sürekli ve genel olmalı! - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: KDV indirimi geçici değil, sürekli ve genel olmalı!

23.02.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, beyaz eşya ve mobilyadaki KDV indirimleriyle ekonomiye doping etkisi yapacak düzenlemelere imza atıldığını ve vatandaşın cebinin kısmen de olsa rahatlatıldığını belirterek, "İç piyasanın hareketlenmesi adına...

Haberin Devamı

KOBİDER/ÖZGENÇ: Türkiye’nin huzuru ve devletin bekası için OHAL şimdilik gerekli! - X

04.01.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’de terör olayları yeniden artış gösterdi. Ülkemizde yaşanan tüm terör saldırılarını nefretle lanetliyor ve kınıyoruz. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, nereden gelirse gelsin masum insanlara karşı yapılan her türlü terör saldırılarını yapan, planlayan ve uygulayan alçakları, bunlara destek olanları Allah Kahhar sıfatı ile kahretsin.

Haberin Devamı

KOBİDER/ÖZGENÇ: Türkiye 2. İstiklal mücadelesi veriyor, ana muhalefet heykel ile uğraşıyor! - X

24.12.2016- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç; Türkiye’nin Suriye'ye deki savaşa müdahale etmesi gayet tabidir. Çünkü Suriye'nin bugünkü durumu Türkiye için tehdit kabul edilip radikal önlemler alınmasını gerektirir. Türkiye’de siyaset üretemeyenler polemik üretiyor!

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.