KOSGEB kredilerinde KOBİ’ler hayal kırıklığına uğruyor - X
KOSGEB kredilerinde KOBİ’ler hayal kırıklığına uğruyor

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Hükümetin defalarca dile getirdiği esnafa ve küçük işletmelere faizsiz kredi sözü, vergi dairesi bürokrasisi ve bankaların engeline takılmaktadır.

Denizbank Çağlayan şubesi’ni ziyaret ettik  - X
Denizbank Çağlayan şubesi’ni ziyaret ettik

07 Mart 2017- KOBİDER heyeti Denizbank Çağlayan şubesini ziyaret ederek, Müdür Ender Güral ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretin ana konusu olan KOSGEB ve KGF-Kredi Garanti Fonu süreçleri ve işleyiş konularına değinildi.

KOBİDER/ÖZGENÇ: KDV indirimi geçici değil, sürekli ve genel olmalı! - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: KDV indirimi geçici değil, sürekli ve genel olmalı!

23.02.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, beyaz eşya ve mobilyadaki KDV indirimleriyle ekonomiye doping etkisi yapacak düzenlemelere imza atıldığını ve vatandaşın cebinin kısmen de olsa rahatlatıldığını belirterek, "İç piyasanın hareketlenmesi adına...

Haberin Devamı

KOBİDER/ÖZGENÇ: Türkiye’nin huzuru ve devletin bekası için OHAL şimdilik gerekli! - X

04.01.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’de terör olayları yeniden artış gösterdi. Ülkemizde yaşanan tüm terör saldırılarını nefretle lanetliyor ve kınıyoruz. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, nereden gelirse gelsin masum insanlara karşı yapılan her türlü terör saldırılarını yapan, planlayan ve uygulayan alçakları, bunlara destek olanları Allah Kahhar sıfatı ile kahretsin.

Haberin Devamı

KOBİDER/ÖZGENÇ: Türkiye 2. İstiklal mücadelesi veriyor, ana muhalefet heykel ile uğraşıyor! - X

24.12.2016- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç; Türkiye’nin Suriye'ye deki savaşa müdahale etmesi gayet tabidir. Çünkü Suriye'nin bugünkü durumu Türkiye için tehdit kabul edilip radikal önlemler alınmasını gerektirir. Türkiye’de siyaset üretemeyenler polemik üretiyor!

KOBİDER/ÖZGENÇ: KOSGEB kredi desteği için başvuru süresi uzatılmalı - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: KOSGEB kredi desteği için başvuru süresi uzatılmalı

21 Aralık 2016- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, KOSGEB’in 50 bin liralık "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği “ne kurumun sitesinin yaşanan yoğunluk nedeniyle açılmamasından dolayı başvuramamış esnaf ve KOBİ’ler için başvuru süresi muhakkak uzatılmalı. 19 Aralık günü başlayan 3 gün süren başvurular bu gece saat 24:00 de bitiyor.

KOBİ’ler SMS dolandırıcılığına dikkat! - X
KOBİ’ler SMS dolandırıcılığına dikkat!

KOSGEB’in piyasayı ve KOBİ’leri rahatlatmak amacıyla binlerce KOBİ’ye "İşletme Sermayesi Kredi Faiz Desteği" adı altında 50 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceğini açıklaması KOBİ’lerin ilgili müdürlüklere ve bankalara akın etmesine neden oldu. Bu durumu fırsat bilen dolandırıcılar cep telefonlarına “KREDİNİZ ONAYLANDI” şeklinde SMS gönderip KOBİ’leri mağdur ettikleri yönünde şikâyetler almaktayız. KOSGEB’in ve KOBİDER’in böyle bir çalışması yoktur.. Üyelerimize duyurulur.

KOBİDER/ÖZGENÇ: KOBİ’leri ’Nefes Kredisi’ büyük ölçüde rahatlatacaktır - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: KOBİ’leri ’Nefes Kredisi’ büyük ölçüde rahatlatacaktır

03.12.2016- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, iktidarın KOBİ ‘lerin kullanımına sunacağı 'Nefes Kredisi' adı altında 80 bin KOBİ'ye sunulacak destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Otomotivde fahiş ÖTV sermaye ve emeğe haksızlıktır! - X
Otomotivde fahiş ÖTV sermaye ve emeğe haksızlıktır!

18.11.2016- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Otomobillere uygulanan özel tüketim vergisine düzenleme getirildi. Lüks konut ve mücevherden ÖTV almayıp, taşıt aracından alınması hakkaniyet değil. Sermaye ve emekten 3 katı fazla kazanmak nasıl bir anlayıştır?

KOBİDER Başkanı’ndan bankalarla ilgili açıklama - X
KOBİDER Başkanı’ndan bankalarla ilgili açıklama

01.11.2016- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, ’Tefeci bankalar’ tartışmalarının içerisinde yaptığı açıklamada ’BDDK’nın tefeci anlayışıyla hareket eden bankaları dizginlenmesi gerekliydi’ dedi.

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.