KOBİDER Başkan Özgenç, Mevlit Kandili Mesajı Yayınladı: - X
KOBİDER Başkan Özgenç, Mevlit Kandili Mesajı Yayınladı:

12.01.2014- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Özgenç, yayınladığı Mevlit Kandili mesajında “Kararan gönüllerin aydınlandığı, insanlığın doğru yolu bulduğu kutlu gün tüm İslam alemine kutlu olsun” dedi.

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç’in babası vefat etti - X
KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç’in babası vefat etti

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç'in kıymetli babası Hacı Saffet Özgenç vefat etti. Nurettin Özgenç'in 83 yaşında vefat eden babası Hacı Saffet Özgenç, uzun bir süredir sindirim ve mide rahatsızlığı çekmekteydi. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesindeki tedavisi sürerken aniden fenalaşarak hayata gözlerini yumdu. Hacı Saffet Özgenç'in cenazesi 09.01.2014 Perşembe günü Fatih Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sultangazi Habipler Yeşil Yayla Mezarlığı'na defnedilecektir. KOBİDER olarak başkanımız Nurettin Özgenç'in vefat eden muhterem babalarına Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ederken; kendisine, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

KOBİDER: BDDK’nın altın ve cep telefonu satışına taksit kısıtlaması getirmesi haksızlıktır - X

05.01.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç; BDDK'nın kredi kartı tefeciliğinin önlenmesi amacıyla cep telefonu ve altın satışına taksit dönemini kapatması bu mesleklere yapılan en büyük haksızlıktır.

Telekomünikasyon ve  kuyum sektörüne haksızlık edilmemeli - X
Telekomünikasyon ve kuyum sektörüne haksızlık edilmemeli

02.01.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki işletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç; BDDK'nın banka kartları ve kredi kartları kanunu ve kanuna ilişkin düzenlemeler yapılmasına ilişkin yayınladığı yönetmelikte " ... kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimler de taksitlendirme süresi dokuz ayı geçemez. Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyon ve kuyumla ilgili harcamalar ile yemek, gıda ve akaryakıt alımlarında taksit uygulanamaz.” maddesi yer almaktadır....

KOBİDER: HSYK açıklaması sonrası piyasalar tedirgin - X
KOBİDER: HSYK açıklaması sonrası piyasalar tedirgin

İstanbul, 28 Aralık 2013--- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç: 17 Aralık operasyonuna ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yapılan olumsuz açıklamalar maalesef piyasaları tedirgin ediyor. Keza 17 Aralık operasyonunun ardından siyasi tedirginliği tırmandırıcı nitelikte bir açıklama yapılmasının ardından tarihi rekor seviyelere yükselen dolar/TL 2.15’i gördü. İş dünyası tarafından ’siyasete müdahale’ olarak nitelenen KOBİDER olarak bizimde aynı kanaatte olduğumuz 17 Aralık operasyonu ve gelişmeler üzerine yapılan olumsuz açıklamalar sonrasında kur habire yükseliyor ve bu durumda piyasaları haliyle tedirgin ediyor. Euro ve Dolar’ın inanılmaz yükselişi vatandaşı doğal olarak kaygılandırıyor. Amerikan Doları’nın 2,15 lirayı aşarak tarihi zirveye ulaşması piyasalarda bu yükselişin ne kadar daha süreceği sorusunu ortaya çıkardı.

KOBİDER Başkanından Çağlayan, Güler ve Bayraktar’a ’Geçmiş Olsun’ Mektubu - X
KOBİDER Başkanından Çağlayan, Güler ve Bayraktar’a ’Geçmiş Olsun’ Mektubu

25 Aralık 2013- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, 17 Aralık operasyonu ile oğulları tutuklanan ve yürütülen soruşturmanın selameti acısından görevlerinden istifa eden Ekonomi Eski Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Eski Bakanı Muammer Güler ve soruşturmada oğlunun adı geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a 'Geçmiş Olsun' mektubu gönderdi...

Küçük balık büyük balığa yem oldu - X
Küçük balık büyük balığa yem oldu

18.12.2013 Küçük esnaf AVM'lere yem edildi - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, artılarıyla eksileriyle 2013 yılı bir kaç sektör hariç KOBİ'ler açısından iyi geçmemiştir. Başta perakende sektörü olmak üzere küçük esnaf diye tabir edilen kesim bırakın para kazanmayı mevcudu dahi koruyamamıştır. Reel sektör temsilcileri olarak, ülkemizin refah ve zenginlik seviyesini ve istihdama olan katkımızı artırmak istiyoruz. Türkiye son yıllarda bir çok alanda çok büyük işler yaptı, çok büyük mesafeler kat etti. Mesela inşaat ile alışveriş merkezleri, büyük mağazalar ve zincir mağazalar konularında adeta çağ atladı! Ancak aynı büyümeyi mikro ekonomide yaşayamadık böyle olmasına rağmen yinede iyimser bir tablo çizmek istiyoruz. Her ne kadar KOBİ'ler hak ettikleri destekleri göremese de yeni yılda beklenti içerisinde olduğumuzu tekraren ifade ediyoruz.

KOBİDER: Yeni Silah Kanunu Tasarısı Meclis Gündemine getirilmeli - X
KOBİDER: Yeni Silah Kanunu Tasarısı Meclis Gündemine getirilmeli

08.12.2013 -- KOBİDER: Yeni Silah Kanunu Tasarısı bir an önce yasalaşmalı Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun"da köklü değişiklikler öngören tasarı taslağı hazırladığı biliniyor. İçişler Bakanı Muammer Güler'in talimatıyla hazırlanan Silah Kanunu Tasarısı TBMM İçişleri Komisyonu tarafından alt komisyona gönderildiğini biliniyor. Halen alt komisyonda olduğunu bildiğimiz Silah Kanunu Tasarısı'nın burada görüşülüp tasarı ve tekliflerin olgunlaştırılması yönünde daha detaylı ve teknik çalışma yapıldıktan sonra bir an önce TBMM genel kuruluna sunulmalı....

KOBİDER: Yeni Anayasa savsaklanmamalı - X
KOBİDER: Yeni Anayasa savsaklanmamalı

19.11.2013 KOBİDER: Yeni Anayasa Türkiye’nin olmazsa olmazıdır Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç; Son 10 yılda önemli adımlar atan Türkiye her ne hikmetse Yeni Anayasa’yı yapamıyor. Bu hususta en gayretli ismin Meclis Başkanı Cemil Çiçek olduğu görülüyor. Böylesine elzem bir konuda hükümet üzerine düşen görev için adım atsa da süreci gerektiği kadar hızlandırmadığı anlaşılıyor. Diğer siyasi parti temsilcileri de yeni anayasadan yana olduklarını belirtiyorlar ama iş yapmaya gelince "şu madde olmaz bu maddeye dokunulmaz" deyip yokuş yapıyorlar. Yeni Anayasa konusunda herkesi samimi olmaya davet ediyoruz. Halkı oyalamanın, süreci tıkamanın ve yapılıyor gözüküp de bir şey yapmamanın kimseye faydası olmaz.

BAŞKAN ÖZGENǒTEN 10 KASIM MESAJI - X
BAŞKAN ÖZGENǒTEN 10 KASIM MESAJI

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in vefatının 75. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Özgenç, mesajında, Türk milletinin yakın tarihte yetiştirdiği en önemli şahsiyetlerden birinin de cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal olduğunu belirtti. Gazi Mustafa Kemal'in askeri ve siyasi başarıları, eserleri ve ileri görüşlülüğü ile tarihimizin akışını değiştiren, milletimizin yetiştirdiği önemli bir lider olduğunu ifade eden KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, “ vefatının 75. yıl dönümünde minnet, şükran ve rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı. Başkan Özgenç mesajında şu görüşlere yer verdi: “10 Kasım, Gazi'nin “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” sözünü bizlere bir kez daha hatırlıyor. Gerçekleştirdiği atılımlarla halkımızın övgüsünü kazanan Gazi Mustafa Kemal; askeri ve siyasi başarıları ile Cumhuriyetimize şekil veren temel düşünce ve görüşlerin mimarı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal'i vefatının 75. yıl dönümünde minnet, şükran ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.