İBB neden şikayetleri dikkate almıyor..  - X
İBB neden şikayetleri dikkate almıyor..

İBB yetkilileri pek çok şikayeti dikkate almıyor sadece kendi bildiği doğrular var onları yapıyor. Soruyoruz vatandaş onlar için hiçbir şey ifade etmiyor mu?

İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU’yu Makamında Ziyaret Ettik - X
İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU’yu Makamında Ziyaret Ettik

03-04.2014- KOBİDER olarak İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni MUTLU'yu makamında ziyaret ettik. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler derneği olarak yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni MUTLU'ya makamında iade-i ziyarette bulunduk.

KOBİDER: Halk tavrını istikrardan yana kullandı - X
KOBİDER: Halk tavrını istikrardan yana kullandı

31 Mart 2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde milletin istikrardan yana tavır koyduğunu belirtti.

KOBİDER: Trabzon’a demiryolu ne zaman gelecek? - X
KOBİDER: Trabzon’a demiryolu ne zaman gelecek?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Erdoğan geçen hafta sonu Erzurum'a hızlı tren müjdesi vererek "Hızlı tren Erzurum'a geliyor. Hızlı trenin İstanbul'a gelmesiyle modern bir yaşama kavuşacaksınız" dedi. Dünde Ankara-Eskişehir yüksek hızlı tren hattının 2009'da işletmeye alındığından ve Türkiye'yi, Ankara'yla birlikte dünyada yüksek hızlı tren işletmecisi ülkeler ligine yükselttiklerini belirterek, "Yunus Emre ile Hacı Bayram'ı yüksek hızlı trenle buluşturduk" dedi. Halkımızda bu gelişmelerden fevkalade memnuniyet duymaktadır. Fakat Türkiye'deki Yüksek Hızlı Tren hatları (inşaat hâlinde ve plan aşamasında olanlar dahil) iller arasında Trabzon-Erzincan Demiryolu Projesinin esamisi dahi okunmamaktadır. "Başlamak, bitirmenin yarısı" derler. Planlı programlı, aklı başında bir başlangıç yapmak gerçekten de bitirmenin yarısıdır. Bu düşünceden hareketle ihalesi ileriki yıllara kalsa da Trabzon-Erzincan Demiryolu Projesinin sembolik olarak rayları döşenip ilk ray kaynağını Başbakanız Recep Tayyip Erdoğan yapmalı. Böylesine büyük ve önemli bir projenin somut adımı atılmalı.

ÖZGENÇ: Çanakkale Ruhunu tüm benliğimizle yaşamalıyız - X
ÖZGENÇ: Çanakkale Ruhunu tüm benliğimizle yaşamalıyız

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99.Yıl dönümü ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferini ”Türk milletinin bağımsızlık ve var olma mücadelesi” olarak gördüğünü belirten Özgenç, Çanakkale Zaferi'nin aynı zamanda vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin destanı olduğunu belirtti. Özgenç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

KOBİDER BAŞKANI ÖZGENǒİN  8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI - X
KOBİDER BAŞKANI ÖZGENǒİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

08.03.2014 - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Mevlid-i Şerife Davet - X
Mevlid-i Şerife Davet

01.03.2014- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç'in Ocak ayında hakk´ın rahmetine kavuşan muhterem babası Hacı Saffet Özgenç'in ruhlarının şad olması amacıyla 02 Mart 2014 Pazar günü akşam namazını müteakiben Fatih Camiinde Kurân-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacaktır. Üyelerimize , eş, dost, akraba ve sevenlerine duyurulur.

ÖZGENÇ: Yeni Silah Kanunu neden çıkmıyor? - X
ÖZGENÇ: Yeni Silah Kanunu neden çıkmıyor?

21.02.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç: İçişleri Bakanlığınca hazırlanan bakanlar kurulunca 15/6/2009 tarihinde kararlaştırılan "Silah Kanunu Tasarısı" gerekçesiyle birlikte TBMM başkanlığına arz edilmesine rağmen yasa tasarısının nedensiz yere bekletilmesine bir anlam verilememektedir. Zira önceki yasama döneminde hazırlanıp Başbakan Erdoğan’ın imzasıyla meclis başkanlığına sunulan ve iç tüzüğün 77 nci maddesi uyarınca hükümsüz sayılan 1/729 Esas numaralı Silah Kanunu Tasarısı’ nın yenilenmesi bakanlar kurulunca uygun görülmesine rağmen mecliste bekletilmesinin nedeni kamuoyunca bilinmemektedir. Halen alt komisyonda olduğunu bildiğimiz Silah Kanunu Tasarısı’nın burada görüşülüp tasarı ve tekliflerin olgunlaştırılması yönünde daha detaylı ve teknik çalışma yapıldıktan sonra bir an önce TBMM genel kurulu gündemine alınmalı...

Taksit yasağı konusunda kuyum ve GSM sektörüne haksızlık yapılıyor - X
Taksit yasağı konusunda kuyum ve GSM sektörüne haksızlık yapılıyor

15.02.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu'nun (BDDK) 1 Şubat itibariyle kredi kartı ile taksitli altın satışlarını yasaklaması nedeniyle, kuyum ve GSM sektörünü tek taraflı olarak günah keçisi ilan etmesini anlamak, kabullenmek ve üzülmemek mümkün değildir...

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç: Kuyum sektörü mağdur temsilcileri nerede? - X
KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç: Kuyum sektörü mağdur temsilcileri nerede?

11.02.2014- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç: Kuyum sektörü mağdur temsilcileri nerede? Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK)'nın kredi kartına taksit yasağı getirmesiyle mağdur olan perakendeci kuyum esnafının kalmış olduğu haksız durum karşında tepkisiz kalan sektörün birinci derecedeki temsilcileri yani Oda başkanlarının vurdum duymaz hali merak konusudur...

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.