KOBİDER  Başkanı Özgenç’ten Anneler Günü Mesajı - X
KOBİDER Başkanı Özgenç’ten Anneler Günü Mesajı

10.05.2014- Başkan Nurettin Özgenç , "Yaşamın karşımıza çıkaracağı her türlü zorluğa karşı bizleri hazırlayan, her ihtiyaç duyduğumuzda desteğini bizden esirgemeyen, güç şartlarda bile olsa fedakarca çalışarak bizlere en güzel imkanları sunmaya çalışan annelerin hayatımızdaki rolü çok büyüktür. Günümüze baktığımız zaman, annelerin hem aile hem de iş yaşantısında üstlendikleri çok yönlü zor görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirdiklerini görüyoruz. Hiç şüphesiz en zor görev çocuklarını yetiştirmektir. Sağlıklı nesiller yetiştirmek, topluma iyi, temiz ve düzgün bireylerin kazandırılmasında, yeni nesillere doğru bilgi ve değerlerin aşılanmasında annelerimizin rolü çok büyüktür. Annelerin, sevgi, şefkat ve sabrı sayesinde büyütülen bir çocuk önce ailesine daha sonra ise yaşadığı topluma faydalı bireyler olarak yetişecektir. Bu bakımdan anneler, hem aile hem de toplumu inşa eden özel kişilerdir." diyerek sözlerini sürdürdü.

1 Mayıs olayları Türkiye’nin imajına ve ekonomisine zarardır - X
1 Mayıs olayları Türkiye’nin imajına ve ekonomisine zarardır

02.05.2014- Halkımız her 1 Mayısta tedirgin edilmemeli Halkımız her 1 Mayısta korku ve endişelere sevk edilmemeli Özellikle bazı çevrelerin ‘1 Mayıs Taksim’ inadı yüzünden halk tedirgin, esnaf kaygılı, turizmciler endişeli, turistler korku içerinde, polis aileleri perişan oldu çünkü teşkilatta tüm izinler kaldırıldı, planlanan tüm işler dolayısıyla yapılamadı.1 Mayıs Taksim Meydanı önlemi için tarihi alanda 19 bin polisin konuşlandırılması bunun en somut halidir. Devlet yetkililerinin, 1 Mayıs kutlamaları için bunca iyi niyete, bunca hoşgörüye, bunca imkânları seferber etmesine rağmen ille de Taksim demek; kanun tanımazlıktır, kural saymazlıktır, kaos çıkarmaktır, hukuksuzluktur, hak gaspıdır, zorbalıktır, halkın huzurunu bozmaktır, toplumu olabildiğince germektir, masum insanları üzmektir dahası başkalarının hakkına tecavüzdür.

Haberin Devamı

KOBİDER/ÖZGENÇ: 1 Mayıs Taksim ısrarı, Gezi Parkı senaryosunun yeni versiyonudur - X

Küçük ve Orta Büyüklükteki, İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkan ı Nurettin Özgenç, daha önce de bir çok kere ifade ettik Taksim kutsal bir mekân değildir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün geniş bir katılımla ruhuna uygun olarak kutlanması için devasa alanlar var iken ısrarla Taksim dayatması, demokratik bir hak kisvesi altında hazırlanmış bir oyundur. Bir nevi Gezi parkı senaryosunun yeni versiyonudur.

KOBİDER: Yanlış söylem,yanlış zaman - X
KOBİDER: Yanlış söylem,yanlış zaman

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, AYM Başkanı Haşim Kılıç’ın hükümete yönelik büyük tepki çeken konuşması ülke meselelerinden ziyade bazı kesimlerin hukukunu savunan manifesto niteliğinde olmasını doğrusu yadırgadık. Anayasa Mahkemesi’nin 52. Kuruluş Yıl Dönümü töreninde ev sahibi Başkan Haşim Kılıç’ın devletin en seçkin konuklarına karşı siyasi argümanlar ile donatılmış adeta manifesto şeklindeki çıkışı sempatik, güler yüzlü, mütevazı ve demokrat kişiliği ile tanınan kıymetli şahsiyete yakıştıramadık.

KOBİDER: Taksim devlete meydan okuma yeri değildir - X
KOBİDER: Taksim devlete meydan okuma yeri değildir

KOBİDER: 1 Mayıs Taksim değildir. Küçük ve Orta Büyüklükteki işletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmasındaki ısrarın arkasındaki esas gaye başkadır. 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmak istenmesi halkın hakkını gasp etmek demektir. Hangi anlamsız şartlar ileri sürülürse sürülsün, bazı işçi sendikalarının ille de Taksim’de 1 Mayıs’ı kutlamak istemesine kesinlikle müsade edilmemeli keza bu girişimin iyi niyetli bir yaklaşım olmadığı görülüyor. Alternatif yerler varken ille de Taksim demek maksatlıdır.

İBB neden şikayetleri dikkate almıyor..  - X
İBB neden şikayetleri dikkate almıyor..

İBB yetkilileri pek çok şikayeti dikkate almıyor sadece kendi bildiği doğrular var onları yapıyor. Soruyoruz vatandaş onlar için hiçbir şey ifade etmiyor mu?

İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU’yu Makamında Ziyaret Ettik - X
İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU’yu Makamında Ziyaret Ettik

03-04.2014- KOBİDER olarak İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni MUTLU'yu makamında ziyaret ettik. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler derneği olarak yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni MUTLU'ya makamında iade-i ziyarette bulunduk.

KOBİDER: Halk tavrını istikrardan yana kullandı - X
KOBİDER: Halk tavrını istikrardan yana kullandı

31 Mart 2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde milletin istikrardan yana tavır koyduğunu belirtti.

KOBİDER: Trabzon’a demiryolu ne zaman gelecek? - X
KOBİDER: Trabzon’a demiryolu ne zaman gelecek?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Erdoğan geçen hafta sonu Erzurum'a hızlı tren müjdesi vererek "Hızlı tren Erzurum'a geliyor. Hızlı trenin İstanbul'a gelmesiyle modern bir yaşama kavuşacaksınız" dedi. Dünde Ankara-Eskişehir yüksek hızlı tren hattının 2009'da işletmeye alındığından ve Türkiye'yi, Ankara'yla birlikte dünyada yüksek hızlı tren işletmecisi ülkeler ligine yükselttiklerini belirterek, "Yunus Emre ile Hacı Bayram'ı yüksek hızlı trenle buluşturduk" dedi. Halkımızda bu gelişmelerden fevkalade memnuniyet duymaktadır. Fakat Türkiye'deki Yüksek Hızlı Tren hatları (inşaat hâlinde ve plan aşamasında olanlar dahil) iller arasında Trabzon-Erzincan Demiryolu Projesinin esamisi dahi okunmamaktadır. "Başlamak, bitirmenin yarısı" derler. Planlı programlı, aklı başında bir başlangıç yapmak gerçekten de bitirmenin yarısıdır. Bu düşünceden hareketle ihalesi ileriki yıllara kalsa da Trabzon-Erzincan Demiryolu Projesinin sembolik olarak rayları döşenip ilk ray kaynağını Başbakanız Recep Tayyip Erdoğan yapmalı. Böylesine büyük ve önemli bir projenin somut adımı atılmalı.

ÖZGENÇ: Çanakkale Ruhunu tüm benliğimizle yaşamalıyız - X
ÖZGENÇ: Çanakkale Ruhunu tüm benliğimizle yaşamalıyız

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99.Yıl dönümü ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferini ”Türk milletinin bağımsızlık ve var olma mücadelesi” olarak gördüğünü belirten Özgenç, Çanakkale Zaferi'nin aynı zamanda vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin destanı olduğunu belirtti. Özgenç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.