TÜKSİAD’dan KOBİDER’e nezaket ve işbirliği ziyareti - X
TÜKSİAD’dan KOBİDER’e nezaket ve işbirliği ziyareti

Kısa adı TÜKSİAD olan Tüm Karadeniz Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk beraberindeki heyet ile KOBİDER’e nezaket ve işbirliği ziyaretinde bulundu. KOBİDER Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Nurettin Özgenç, başkan yardımcısı Eyüp Yamaç ve yönetim kurulu üyeleri Şadi Kılıç ve Ayhan Çalık, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, Başkanvekili İlyas Özdemir, Başkan Yardımcısı Mikail Ozan ve heyetteki diğer kişiler ile bir süre sohbet etti.

ÖZGENÇ, İnönü ne ise Davutoğlu odur! - X
ÖZGENÇ, İnönü ne ise Davutoğlu odur!

ÖZGENÇ, Davutoğlu hükümetinin İnönü hükümetinden bir farkı yoktur Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nu hükümeti kurmakla görevlendirmesinin ardından 62. Hükümet, Davutoğlu tarafından oluşturulduğu için yeni kabinenin Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek sözlerini sürdürdü.

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç: 62. Hükümet ülkemize hayırlı olsun - X
KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç: 62. Hükümet ülkemize hayırlı olsun

29.8.2014 - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nu hükümeti kurmakla görevlendirmesinin ardından 62. Hükümet, Davutoğlu tarafından oluşturulduğu için yeni kabinenin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

KOBİDER: Erdoğan’a başarılar diler, Gül’e teşekkür ederiz - X
KOBİDER: Erdoğan’a başarılar diler, Gül’e teşekkür ederiz

29.08.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 12′nci Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü’ndeki törenle görevi 11′nci Cumhurbaşkanı Gül’den devraldı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı makamında başarılar diliyor, Sayın Abdullah Gül'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

THY güvenilirliğini kaybetmemeli - X
THY güvenilirliğini kaybetmemeli

KOBİDER yönetim kurulunun önde gelen üyelerinden biri, işlem tarihi olan 25.08.2014- THY güvenilirliğini kaybetmemeli çağrı merkezinin hatasından doğan mağduriyeti gidermeli! 26 Temmuz 2014'te U2VEJI PNR numarasıyla 25 Ağustos 2014 İstanbul - Trabzon ve 18 Eylül 2014 Trabzon - İstanbul uçuşları için 4'ü yetişkin 2'si bebek olmak üzere 6 kişilik bilet almıştır. Daha sonra ailesine iştirak edebilmek için 18 Ağustos 2014 tarihinde TV26YN PNR numarası ile aynı tarih ve aynı saatteki TK 2826 uçuşlu İstanbul - Trabzon uçağına gidiş - dönüş bileti alarak birlikte gitmek istemiştir.

KOBİDER/ÖZGENÇ: Yeni Anayasa hayali gerçek olmalı - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: Yeni Anayasa hayali gerçek olmalı

12.08.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM'ye acil yeni Anayasa çağrısında bulundu. Özgenç 12. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balkon Konuşması'na atıfta bulunarak 'Bu Meclis yeni Anayasa yapamıyorsa kendini feshetmeli' dedi.

KOBİDER: Cumhur asaleten başkanını seçti - X
KOBİDER: Cumhur asaleten başkanını seçti

11.08.2014- KOBİDER: Cumhurun seçtiği başkan hayırlı olsun Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin ÖZGENÇ; 2007 anayasa değişikliği referandumu sonucu gerçekleşen değişiklikle, Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde ilk kez bir cumhurbaşkanı doğrudan halk oylaması ile bu seçimde seçilmiştir. İlk defa halk sandık başına giderek kendi hür iradesi ile doğrudan bir Cumhurbaşkanını seçmiştir. Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.

KOBİDER Başkanı ÖZGENÇ: Cumhurbaşkanı siyaseten vasıflı olmalı - X
KOBİDER Başkanı ÖZGENÇ: Cumhurbaşkanı siyaseten vasıflı olmalı

09.08.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı politikaya yakın ve gerekli siyasi donanıma da sahip olmalı" değerlendirmesini yaptı.

KOBİDER: Türkiye siyasi ve ekonomik istikrarı sürdürmeli - X
KOBİDER: Türkiye siyasi ve ekonomik istikrarı sürdürmeli

07.08.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanı adayları kesinleşti bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı seçimi için 3 aday bulunmaktadır. AK Parti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı aday gösterirken, CHP ve MHP ile birine zıt görüşte olduğu binen birtakım marjinal partiler Ekmeleddin İhsanoğlu üzerinde anlaştı. Son olarak Selahattin Demirtaş, BDP / HDP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı.

KOBİDER: Bedelli Askerlik Netleştirilmeli  - X
KOBİDER: Bedelli Askerlik Netleştirilmeli

02.08.2014- KOBİDER Başkanı Özgenç: Bedelli Askerlik Konusu Netleştirilmeli.. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik açıklaması bekleyenleri haylice heyecanlandırdı ve bedelli askerlik bekleyen on binlerce gencin umutlarını artırdığı için bedelli askerlik yasasının yakın bir zaman da çıkması arzulanıyor.

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.