KOBİDER: Cumhur asaleten başkanını seçti - X
KOBİDER: Cumhur asaleten başkanını seçti

11.08.2014- KOBİDER: Cumhurun seçtiği başkan hayırlı olsun Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin ÖZGENÇ; 2007 anayasa değişikliği referandumu sonucu gerçekleşen değişiklikle, Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde ilk kez bir cumhurbaşkanı doğrudan halk oylaması ile bu seçimde seçilmiştir. İlk defa halk sandık başına giderek kendi hür iradesi ile doğrudan bir Cumhurbaşkanını seçmiştir. Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.

KOBİDER Başkanı ÖZGENÇ: Cumhurbaşkanı siyaseten vasıflı olmalı - X
KOBİDER Başkanı ÖZGENÇ: Cumhurbaşkanı siyaseten vasıflı olmalı

09.08.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı politikaya yakın ve gerekli siyasi donanıma da sahip olmalı" değerlendirmesini yaptı.

KOBİDER: Türkiye siyasi ve ekonomik istikrarı sürdürmeli - X
KOBİDER: Türkiye siyasi ve ekonomik istikrarı sürdürmeli

07.08.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanı adayları kesinleşti bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı seçimi için 3 aday bulunmaktadır. AK Parti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı aday gösterirken, CHP ve MHP ile birine zıt görüşte olduğu binen birtakım marjinal partiler Ekmeleddin İhsanoğlu üzerinde anlaştı. Son olarak Selahattin Demirtaş, BDP / HDP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı.

KOBİDER: Bedelli Askerlik Netleştirilmeli  - X
KOBİDER: Bedelli Askerlik Netleştirilmeli

02.08.2014- KOBİDER Başkanı Özgenç: Bedelli Askerlik Konusu Netleştirilmeli.. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik açıklaması bekleyenleri haylice heyecanlandırdı ve bedelli askerlik bekleyen on binlerce gencin umutlarını artırdığı için bedelli askerlik yasasının yakın bir zaman da çıkması arzulanıyor.

KOBİDER: Trabzon-Erzincan Demiryolu hayal mi oluyor? - X
KOBİDER: Trabzon-Erzincan Demiryolu hayal mi oluyor?

26.07.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, İstanbul, yüksek hızlı tren sevincini yaşıyor. Türkiye dünyanın 8’inci, Avrupa’nın 6’ncı yüksek hızlı tren ülkesi olmanın sevincini, gururunu yaşıyor. Başbakan Erdoğan, bugün sadece yüksek hızlı tren hattının sevincini yaşamakla kalmadıklarını, aynı zamanda başkentleri demir ağlarla buluşturduklarını ifade etti.

Soru önergesi verebilecek MİLLETVEKİLLERİ aranıyor. - X
Soru önergesi verebilecek MİLLETVEKİLLERİ aranıyor.

Değerli TBMM Üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na hükümetin hazırladığı ancak 2 dönemdir Mecliste bekletilen "Yeni Silah Yasa Tasarısı" nın akıbeti hakkında soru önergesi verebilecek MİLLETVEKİLLERİ aranıyor.

KOBİDER, SİLAH YASASI DA TORBA YASAYA EKLENMELİ - X
KOBİDER, SİLAH YASASI DA TORBA YASAYA EKLENMELİ

18.07.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Kamuoyunda "Torba Yasa" olarak bilinen Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’nın genel kurul görüşmelerine başlandı. Ancak Plan ve Bütçe Komisyonu’na 61 madde olarak gelen ve 38 günlük görüşmelerin ardından önergelerle birlikte 148 madde olan torba yasaya bilinmeyen nedenler ile 5 yıla yakın bir zamandan beri meclis raflarında bekletilen yeni silah yasasının da torba yasaya eklenmesi gerekir. Zira devletin torba kanun diye adlandırılan ve yakın bir tarihte yasalaşacak olan uygulamaları kolaylaştıracak bir takım düzenlemeleri de torba yasa kapsamına alıp pürüzlerin temizlenmesi noktasında önemli çalışmalar yapılmaktadır. Ancak yıllardan beri çıktı çıkacak derken bi türlü çıkamayan silah yasa tasarısının bekletilmesi zihinleri bulandırmaktadır. Zira geçen dönem Meclis'teki yoğun gündem nedeniyle görüşülmediği için kadük hale gelen "Yeni Silah Kanunu Tasarısı" meclis gündemine sunulmalı, içişleri komisyonunda görüşülerek torba yasaya eklenmeli. "Yeni silah yasa tasarısı" torbaya sığmıyor mu?

KOBİDER/ÖZGENÇ: Hükümet KOBİ’lere verdiği sözü tutmalı - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: Hükümet KOBİ’lere verdiği sözü tutmalı

KOBİDER/ÖZGENÇ: Esnaf ve KOBİ'lere verilen söz yerine getirilmeli Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’de KOBİ tanımına giren kayıtlı 3,5 milyona yakın işletmenin olduğu biliniyor. Bunların çoğu mikro ve küçük işletmelerden oluşuyor. Ancak KOBİ’lerin kredilerden aldığı payın oranı geçmiş yıllara göre artış gösterse de hak etiği düzeye çıkamamıştır. Ekonomilerin başarısı, sadece büyük firmanın varlığı ile ölçülmemeli. Ülke ekonomisinin omurgasını oluşturan KOBİ'ler de hatırlanmalı. Keza KOBİ'ler hükümetin sunduğu destek ve teşviklerden yeterince yararlanamıyor, mali destek ve teşvikler genellikle büyük yatırımlara yönlendiriliyor.

KOBİDER: Hükümet yasa tasarısına sahip çıkmalı - X
KOBİDER: Hükümet yasa tasarısına sahip çıkmalı

KOBİDER: Hükümet yasa tasarısına sahip çıkmalı KOBİDER: Hükümete yasa tasarısına sahip çık çağrısı yapıyoruz. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Yeni silah yasası daha fazla bekletilmeden çıkarılmalıdır. 60.Hükümet tarafından hazırlanıp TBMM’ye gönderilen silah ruhsatlarını yeniden düzenleyen Yeni silah kanunu tasarısı neden çıkmıyor? Yasasının çıkmamasının nedeni ’tepki alırız’ endişesi mi? Hükümet kendi hazırladığı düzenlemeye sahip çıkmalı. Ayrıca iktidar ve muhalefet partilerine tekrar sesleniyoruz: Yeni silah kanun tasarısı için adım atmak için daha fazla beklemeyin çağrısı yapıyoruz.

KOBİDER, ’Çatı aday’ diye halk çıkmaz yola yönlendirilmemeli - X
KOBİDER, ’Çatı aday’ diye halk çıkmaz yola yönlendirilmemeli

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanı adayı politikacı olmalı ayrıca halkın iradesine rota çizilmemeli. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bazı parti liderleri sivil oluşumlara ve siyasi partilere ziyaretler yapıyor. Yeni Cumhurbaşkanını halk seçecek olduğuna göre siyasi partilerdeki bu telaş niye?

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

GENEL KURUL İLANI
KÜÇÜK VE ORTA BÜYÜKLÜKTEKİ İŞLETMELER DERNEĞİ (KOBİDER) YÖNETİM KURULUNDAN DUYURU

Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısı 26.03.2018 saat 14.00 de (Yurt Sokak No 41/1 Çağlayan’daki Dernek Merkezi’nde aşağıda yazılı gündeme göre yapılacaktır.
Belirtilen gün çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 09.04.2018 günü aynı gündemle, aynı yer ve saatte nisapsız olarak yapılacaktır.
Sayın üyelerin toplantıya katılmaları saygı ile rica olunur.
YÖNETİM KURULU ADINA
Başkan Nurettin Özgenç

GÜNDEM

1 – Açılış ve yoklama,
2 – Kongre Başkanlık Divanı seçimi,
3 – Saygı duruşu,
4 – Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi,
5 – Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ayrı ayrı ibrası,
6 – Tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması,
7 – Yeni Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
8 – Dilekler ve temenniler,

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.

“Kamuda işler yetişmiyor, mesai kesintisiz olsun”
KOBİDER olarak önerimiz; Kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma saatleri öğle tatili kaldırılarak, 10.00-16.00 olarak kesintisiz olsun.”

KOBİDER Başkanı Özgenç: Esnafa destek olumlu ama yetersiz
12.03.2021- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç; başta ekonomi çevreleri olmak üzere hemen hemen herkesin heyecanla beklediği ekonomi reform düzenlemesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyuruldu.

KOBİDER: Kamu bankalarının ödemeleri ertelemesi işletmelere nefes aldıracak
23.03.2020- KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç: - "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’nin ardından kamu bankalarının destek paketlerini devreye alması esnaf ve KOBİ’ler açısından fevkalade olumlu bir gelişme" - "Doğal gaz, elektrik ve su gibi zorunlu gider faturaları 2-3 ay ertelenmeli veya diğer aylara taksitler halinde ötelenmeli"

Hastane Derindere İstanbul’un kalbinin attığı Maslak, Levent, Mecidiyeköy gibi ana arterlere yakın konumu ile hızla gelişmekte olan Kağıthane ilçesinde bölgenin en büyük ve donanımlı özel sağlık kuruluşu olarak 2015 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Hasta odaklı hizmet anlayışı, multidisipliner tedavi yaklaşımı ile yaşamın her döneminde ihtiyaç duyulabilecek her türlü sağlık hizmetini profesyonel kadrosuyla sunan hastanemiz 10.000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilmiştir. NURETTİN kuyumculuk 22 Ayar Mega Model Bilezikler 1970’li yıllardan bu yana faaliyet gösterdiği her alanda kurumsal ve güvenilir hizmet anlayışıyla fark yaratan Derindere Grubu, sağlık sektöründeki yeni yatırımı Hastane Derindere ile tıbbi ve etik ilkelerden ödün vermeyen, hasta haklarına saygılı, uluslararası kalite standartlarında bir hizmet yapısı hedeflemektedir. NADİR, özelde müşterilerinin ve çalışanlarının, genelde ülkemizin ve insanlığın refah ve mutluluğu için;

İnsani ve toplumsal değerleri,
Ekonomik sürdürülebilirliği,
Sürekli gelişme anlayışını,
Yalnız yasal değil, aynı zamanda etik bir zorunluluk olarak çevre korumayı,
Müşteri hoşnutluğunu,
En yeni teknolojilerden yararlanmayı,
Modern işletme kültürünü

esas alarak Türkiye kuyum sektörüne en hızlı ve en çağdaş hizmeti vermeyi, giderek artan kapasitesiyle ulusal düzeydeki liderliğinin yanı sıra uluslararası düzeyde lider işletmelerden biri olmayı kendisine hedef edinmiştir.

NADİR, soy metal geri kazanım ve rafinasyonunda uzmanlaşmış, özgün birikimlere sahip nitelikli yönetici ve teknik personeli, modern çağın gerektirdiği binaları, proses altyapısı ve laboratuvar olanakları ile alanında uluslararası teknolojik düzeye ulaşmış, Türkiye’nin lider soy metal geri kazanım ve rafinasyon tesisi olma özelliğine sahip ve onu koruyarak geleceğe taşımak üzere sürekli gelişme vizyonu ile bütünleşmiş bir anlayışın temsilcisidir.

NADİR‘e varolan özelliklerini kazandıran yapıtaşlarıdır.