KOBİDER: Yüksek faizden beslenmek köle zihniyetidir! - X
KOBİDER: Yüksek faizden beslenmek köle zihniyetidir!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç; Türkiye ekonomisinin en önemli etkenlerinden biri olan faizin yüksek oluşudur.Bankacılık sistemi KOBİ’lere kredi yapılandırmada daha esnek yaklaşmalı, yeni imkanlar sunmalı. Dahası reel sektörün desteklenmesinde gerçekte KOBİ bankacılığı yapılmalı.

ÖZGENÇ: AB, idam ve Ayasofya için referandum önerisinde bulunuyoruz - X
ÖZGENÇ: AB, idam ve Ayasofya için referandum önerisinde bulunuyoruz

24-05-2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye için büyük önem arz eden AB ile ilgili gelinen durum ile alakalı nihai karar verilmesi, terörden dolayı idamın geri getirilmesi ve Ayasofya’nın da vakfiye uygun hale dönüştürülmesi için torba referandum yapılmasını öneriyoruz. Öncelikle siyasilerin ve toplumun dikkate alması gereken üç önemli önerimiz şunlardır:

Haberin Devamı

KOBİDER/ÖZGENÇ: Türkiye’nin huzuru ve devletin bekası için OHAL şimdilik gerekli!  - X

15.05.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’de terör olaylarının kökü kazınıncaya kadar OHAL uygulaması sürmeli. Nitekim Türkiye düşmanlarının ve onların taşeronları olan hainlerin ülkemiz üzerindeki oyunları apaçık görülmektedir.

KOBİDER Başkanı Özgenç: Taksim, 1 Mayıs’ın kutsal mekanı değildir - X
KOBİDER Başkanı Özgenç: Taksim, 1 Mayıs’ın kutsal mekanı değildir

30.04.2017- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, yarın 1 Mayıs. Bahar Bayramı. Bir diğer adıyla "Emek ve Dayanışma Günü". Ama bu güzel gün anlamından saptırılıp, sapkın gruplarca amacına aykırı bir şekilde karşılanıyor!

Haberin Devamı

KOBİDER Başkanı Özgenç: ’Halkın tercihine gölge düşürmek seçmenin kararına saygısızlıktır’ - X

19.04.2017- KOBİDER Başkanı Özgenç:- ’Millet son sözü söylemiştir, verdiği karar alkışlanacak ve saygı duyulacak bir karardır’- ’Halkın tercihine gölge düşürmek seçmenin kararına saygısızlıktır’

Haberin Devamı

KOBİDER: Millet son sözü söyledi, bu karar alkışlanacak ve saygı duyulacak bir karardır - X

16 Nisan 2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç: Türkiye, kamuoyunda “Cumhurbaşkanlığı sistemi” olarak bilinen 18 maddelik yeni anayasa değişikliğini bugün yapılan referandum ile oyladı. Ülkemizde anayasal değişiklik referandumu, tüm dünya demokrasilerine örnek olacak şekilde yüksek bir katılım ve büyük bir olgunlukla gerçekleştirilmiştir.

KOBİDER/ÖZGENÇ: Devletin ve milletin âli menfaatleri için ‘evet’ diyoruz - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: Devletin ve milletin âli menfaatleri için ‘evet’ diyoruz

13.04.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Anayasa değişikliği maddelerini eksik ve yetersiz bulmakla birlikte tamamen yeni, sivil bir anayasa için atılmış bir adım olması düşüncesiyle 16 Nisan’daki tercihimizi 'evet' olarak beyan ediyoruz.

’KOSGEB kredileri esnaf ve KOBİ’lere nefes aldırdı’ - X
’KOSGEB kredileri esnaf ve KOBİ’lere nefes aldırdı’

10.04.2017- Hükümetin esnaf ve KOBİ'lere yönelik faizsiz kredi desteğinin "fevkalade" olumlu olduğunu belirterek, KOSGEB kredilerinin esnaf ve KOBİ’lere nefes aldırdığını bildirdi.

Haberin Devamı

Özgenç: Artık Ayasofya’yı gerçek Müslüman kimliğine kavuşturma zamanı gelmiştir - X
Özgenç: Artık Ayasofya’yı gerçek Müslüman kimliğine kavuşturma zamanı gelmiştir

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Ayasofya Müzesi’nde ’Aşkı Nebi’ temalı Hilye-i Şerif Sergisi’nin açılışı Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından yapıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Ayasofya’ya ilişkin yaptığı konuşma üzerine KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç’te yazılı açıklamada bulundu.

KOSGEB kredilerinde KOBİ’ler hayal kırıklığına uğruyor - X
KOSGEB kredilerinde KOBİ’ler hayal kırıklığına uğruyor

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Hükümetin defalarca dile getirdiği esnafa ve küçük işletmelere faizsiz kredi sözü, vergi dairesi bürokrasisi ve bankaların engeline takılmaktadır.

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.