Türkiye ile İsrail yakınlaşmasının kazananı Gazze olacaktır - X
Türkiye ile İsrail yakınlaşmasının kazananı Gazze olacaktır

28.06.2016- KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’nin, Mavi Marmara saldırısından bu yana öne sürdüğü üç şartı kabul ettiği için İsrail ile bir anlaşma metni imzalaması iki ülke arasında büyük bir aşk doğduğu anlamına gelmez. Bu durum bize göre; Mavi Marmara olayından sonra bozulan ilişkilerin tesfiye edilmesidir.

Cumhurbaşkanı’mızın İftar davetine katıldık - X
Cumhurbaşkanı’mızın İftar davetine katıldık

23 Haziran 2016- Sayın Cumhurbaşkanı’mızın 21 Haziran 2016 Tarihinde, Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcileriyle bir araya geldiği iftar yemeğinde, KOBİDER Genel Başkanımız Nurettin Özgenç Sayın Cumhurbaşkanımızın davetlisi olarak hazır bulunmuşlardır.

KOBİDER: Türkiye AB için referanduma gitmeli - X
KOBİDER: Türkiye AB için referanduma gitmeli

18.06.2016- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye platonik aşka benzeyen AB sevdasından vazgeçmeli.

KOBİDER’den Almanya’nın kararına sert tepki!  - X
KOBİDER’den Almanya’nın kararına sert tepki!

02.06.2016- KOBİDER/ÖZGENÇ: Almanya'nın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak nitelendirmesi, Celladın "evet,can aldınız" demesine benzer!

Ayasofya müze iken İstanbul’un fethi kutlanamaz! - X
Ayasofya müze iken İstanbul’un fethi kutlanamaz!

28-05-2016- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, “İstanbul'un fethinin 563. yıl dönümü olan 29 Mayıs'ta fethin sembolü olan Ayasofya, Fatih Sultan Mehmet’in vakfiyesine uygun olarak tekrar camiye dönüştürülerek ibadete açılmalı” dedi.

AB, Vize Serbestisi vermemek için türlü bahaneler arıyor - X
AB, Vize Serbestisi vermemek için türlü bahaneler arıyor

14.05.2016 - Küçük ve Orta büyüklükteki İşletmeler Deneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç’ten açıklamalar

KOBİDER, BDDK yönetmeliğine karşı Danıştay’a dava açtı - X
KOBİDER, BDDK yönetmeliğine karşı Danıştay’a dava açtı

30.03.2016- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) giyim eşyası alışverişlerinde kredi kartına 9 taksit, beyaz eşya da 12 taksit uygulatıp kuyum harcamalarını 4 taksitle sınırlandırılması sektörler arasında negatif ayrımcılıktır!

BDDK’nın haksızlığına
BDDK’nın haksızlığına "dur" demek için toplanıyoruz

21.03.2016- Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bazı sektörlere çifte standart uygulamaktadır. Bunlardan biride Kuyum sektörüdür. BDDK’nın kredi kartında taksit sınırlandırmasında ziynet eşyası ve altın takılar satan sektöre karşı haksız uygulaması anlaşılır gibi değildir. Kuyum esnafının hakkını aramak ve çifte standart uygulamasına "DUR" demek için toplanıyoruz.

KONGRE DUYURUSU - X
KONGRE DUYURUSU

30.03.2016- KÜÇÜK VE ORTA BÜYÜKLÜKTEKİ İŞLETMELER DERNEĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç’in 8 Mart dünya kadınlar günü mesajı - X
KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç’in 8 Mart dünya kadınlar günü mesajı

#8MartDünyaKadınlarGünü dolayısıyla, Cennet annelerin ayakları altındadır sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının gününü en içten duygularımla kutluyorum....

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.