KOBİDER, ACEMWEB işbirliğiyle KOBİ'leri dijital dönüşüme davet ediyor

Türkiye genelindeki tüm illeri kapsayan ACEMWEB – KOBİDER iş
birliği kapsamında web tasarım kampanyasından sizde geç kalmadan faydalanın.

acemweb ile ilgili görsel sonucu

Türkiye’de web sitesi olmayan esnaf ve KOBİ kalmasın

Değerli KOBİDER Üyeleri;

Siz değerli Üyelerimizin Dijital Dönüşümü için gerçekleştirdiğimiz:

AceMweb – KOBİDER
İş Birliği
Kapsamında;

Aşağıdaki hizmetlerin KOBİDER üyelerine ücretsiz sunulmasını sağlamaktan

büyük bir mutluluk duymaktayız.

Web sitesi Olan Üyelerimiz için:

-AceMweb teknik ekibi tarafından Ücretsiz Dijital Analiz gerçekleştirilecek

-İhtiyaç tespit edilen reklam modellerinden; tercih
etmeniz halinde bir hafta boyunca hizmet bedeli
ödemeden
yararlanabileceksiniz.

-Ücretsiz hizmet dönemi sonunda Ücretsiz Dijital
Verimlilik Analizi
firmanıza raporlanıyor olacak.

-Dijital Verimlilik Analizi sonuçlarından memnun kalan KOBİDER üyeleri AceMweb hizmetlerinden %20 indirimli olarak
faydalanabilecek.

Dijital bilinç kazanmak isteyen
üyelerimiz için;

- Dijital Pazarlama Eğitimleri /
Seminerleri
organize ediyor olacağız.

Etkinlik ücreti olarak beklentimiz sadece etkinliğin
gerçekleştirileceği alanın kira bedeli olacaktır, bu konuda desteklerinizi
alabilmek isteriz.

Gelecek Çalışmalarımız:

Web Sitesi olmayan KOBİDER üyelerimiz
için:

- AceMweb’in AceMsite ürünü 45
gün ücretsiz
sunuluyor olacak ve

her üyemiz ücretsiz web sitesine sahip
olacak.

-45 günlük ücretsiz deneme süresi sonrasında aylık sadece 15 TL ücret ile sitenizi
kullanmaya devam edebiliyor olacaksınız.

İpek ERTEM

Co-Founder | acemweb.com