KOBİDER, Türkiye’deki esnaf ve kobi’ler için konusundan uzman kuruluş olan acemweb ile dijital dönüşüm hareketini başlattı:

Dijitalleşen dünyada Türkiye’deki KOBİ ve Esnafın en verimli şekilde
yerini alması için, KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç ile AceMweb Kurucu
Ortağı İpek Ertem KOBİDER – AceMweb iş birliğinin yol haritasını belirledi.

Türkiye Ekonomisinin  yaklaşık %90’ını
oluşturan KOBİ ve Esnafımızın Dijital dönüşümünü hedefleyen AceMweb ile KOBİDER’in anlaşması; KOBİ’lerimizin ve Esnaflarımızın geleceğin
ekonomisinde yerlerini almalarını ve dünyada öncü olmalarını sağlayacak.

KOBİDER- AceMweb anlaşması ile geleceği inşa için ilk tuğla
konulmuş oldu ve Türkiye’nin geleceği KOBİ’lerimizin ve esnaflarımızın
geleceğin teknolojisi ile buluşturulmasının ilk adımı atıldı. AceMweb’in KOBİDER
destekli Dijital Dönüşüm Hareketi sayesinde KOBİ’nin ve Esnaf’ın rekabet
güçleri arttırılarak daha hızlı bir şekilde büyümelerinin yolu açılıyor olacak.
Dijitalleşme ile birlikte işletmeler müşterilerine
daha kaliteli hizmet sağlayıp , daha çok müşteriye ulaşabilecekler.

DÜNYADA DİJİTALLEŞME

Dünyadaki tüm öncü işletmeler; işletmeyi kurdukları andan itibaren,
dijital stratejilerini belirlemeye başlarlar. Sadece fiziksel bir işletme
olarak devam etme kararları baki olsa dahi; dijital yatırımın, işletmenin
büyümesi için bir zorunluluk olduğunun bilincindedirler. İşletmenin kazancı
kadar müşteri memnuniyeti de Türkiye’nin kalbi KOBİ ve Esnaf için olduğu gibi
Dünyadaki işletmeler için de oldukça önemlidir. İşletmeler dijital yatırımları
sayesinde; müşterilerinin memnuniyet seviyelerini arttırarak, müşterilerinin onları
yeniden ziyaret etmelerini sağlarlar. Dijitalleşme küçük işletmeleri yerel
piyasalarında parlatır ve yeni pazarla açılmalarını sağlar. Yani dijitalleşme;
işletmelere bir çok açıdan katma değer sağlayan olmazsa olmaz bir yatırım
aracıdır.

KOBİ ve Esnaf şunu bilmelidir ki, dijital dönüşüm hareketi ile beraber;
berber dükkanı olsun, hipermarket olsun; her sektör için, sektöre özel hedef
kitlelerine ulaşabilirler, yerleri küçük olabilir ama küçük bir işletme bile
doğru dijital dönüşümlerle dünyayı kucaklayabilir.

Ozan Emre Bulut ve İpek Ertem tarafından kurulmuş olan ve yalnızca KOBİ
ve Esnaf’a hizmet eden Türkiye’nin ilk Dijital Ajansı AceMweb ile Genel Başkanımız Nurettin Özgenç’in yaptığı bu iş
birliğinin Türkiye’deki KOBİ ve Esnaf’ımız için hayırlı olmasını diliyoruz.

Daha fazlası için: AceMweb