KOBİDER: AVM yasası ile ilgili bizim de bir çift söyleyecek sözümüz var - X
KOBİDER: AVM yasası ile ilgili bizim de bir çift söyleyecek sözümüz var

14.12.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 16 yıl önce başlayan ve 10 yılı aşkın süredir çıkması dört gözle beklenen, deyim yerindeyse yılan hikayesine dönen alışveriş merkezlerine ilişkin düzenlemeyi de içeren tasarı, nihayet TBMM Sanayi Komisyonu’nda kabul edildi. Esnafın başlıca şikayet konularından en önemlisi olan alışveriş merkezleriyle ilgili düzenleme yapılacağı yıllardan beri söyleniyordu ama ne hikmetse 16 yıldan beri genel kurula sunulamamıştı. Evvela Gümrük Birliği Süreciyle başlayan süreçte Ecevit hükümeti döneminde hazırlanan ’Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Hipermarketler Yasa Tasarısı’ 16 yıl sonra nihayet ‘Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı’ adı altında TBMM Sanayi Komisyonu’nda kabul edildi.

Sultan Fatih, Zeytinburnu 16/9 kulelerini görse ne derdi acaba? - X
Sultan Fatih, Zeytinburnu 16/9 kulelerini görse ne derdi acaba?

30 Kasım 2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, İstanbul’un tarihî siluetini bozduğu her haliyle aşikar olan Zeytinburnu sahilindeki 16/9 isimli gökdelenler tarihimize yapılmış en büyük ihanettir. İstanbul’un binlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimine karşı, bu kadar acımasız bir girişime göz yumulması,görmezden gelinmesi, rant uğruna korunması tarihin gaspıdır.

KOBİDER BAŞKANI NURETTİN ÖZGENÇ’TEN  29 EKİM MESAJI - X
KOBİDER BAŞKANI NURETTİN ÖZGENÇ’TEN 29 EKİM MESAJI

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin ÖZGENÇ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 91. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özgenç mesajında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

ÖZGENÇ; KORU YAYGARALARININ AMACI YEŞİLİ KORUMAK DEĞİL, CAMİ HAZIMSIZLIĞIDIR - X
ÖZGENÇ; KORU YAYGARALARININ AMACI YEŞİLİ KORUMAK DEĞİL, CAMİ HAZIMSIZLIĞIDIR

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Üsküdar’da Validebağ Korusu’nun bitişiğindeki yapımına başlanan caminin inşaatına bir takım çevrelerin tepki göstermesiyle ilgili yapılan yaygaraların amacı yeşili korumak değil, cami hazımsızlığıdır.

KOBİDER: Altın’da taksit 4 değil 9 ay olmalı - X
KOBİDER: Altın’da taksit 4 değil 9 ay olmalı

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, kuyumla ilgili harcamalara dört taksit getirilmesini "yetmez ama evet" diyerek karşıladıklarını belirtti. Özgenç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun ( BDDK ), kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek kuyumla ilgili harcamalarda taksit uygulanamayacağına yönelik mevzuat hükmünü kaldırmasından memnuniyet duyduklarını söyledi.

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, Bedelli için yeşertilen umutlar ne olacak? - X
KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, Bedelli için yeşertilen umutlar ne olacak?

ANKARA (ANKA) - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, “Bedelli için yeşertilen umutlar ne olacak?” diye sorarken, “Bedelli için seçim öncesi yapılan açıklamalar unutulmamalı” dedi.

Vandalizmin zararı ekonomiye oluyor - X
Vandalizmin zararı ekonomiye oluyor

12.10.2014- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.

Yeni Orta Vadeli Program Kobi’lere Vites Küçültmemeli - X
Yeni Orta Vadeli Program Kobi’lere Vites Küçültmemeli

09.10.2014- KOBİDER Genel Başkanı Özgenç: - "OVP enflasyon, büyüme, işsizlik ve cari açık hedefleri açısından değerlendirildiğinde kendi içinde tutarlı bir görüntü vermektedir" dedi.

KOBİDER: Trabzon demiryolu hayaldi ihalesi bile yapılmadı - X
KOBİDER: Trabzon demiryolu hayaldi ihalesi bile yapılmadı

01.10.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 150 yıllık hayal Marmaray gerçek olurken Trabzon demiryolu hayalde mi kalacak? Trabzon için asırlık hayal desek de aslında 140 yıllık bir beklenti. Trabzon’un demiryolu hayalinin 140 yıllık bir geçmişe dayandığı biliniyor. Trabzon'a demiryolu projesinin Atatürk'ün hayali olduğunu belirten siyasilerimiz yaklaşık 4 yıl önce 'Uzaktan bakıldığında oldukça zor bir proje gibi duruyor ama imkânsız değil. Üzerinde çalışıyoruz. Trabzon'a demir yolu yapılacak" diye açıklama yapmışlardı ama bırakın başlamayı halen ilk ray kaynağı dahi yapılamadı.

KOBİDER’den Yeni Vali  Vasip Şahin’e kutlama - X
KOBİDER’den Yeni Vali Vasip Şahin’e kutlama

16.09.2014- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, derneğin resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, yeni Valiler Kararnamesiyle birlikte İstanbul Valiliği görevine atanan Vasip Şahin'i kutlayarak, başarılar diledi. Başkan Özgenç, aynı kararnameyle Merkez Valiliği'ne atanan Hüseyin Avni Mutlu'ya kente ve özellikle de KOBİDER'e yaptığı manevi katkılardan ve KOBİ'lere verdiği gönül desteğinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.