KOBİDER/ÖZGENÇ: SEÇİM KAZANAMAYAN LİDERLER İSTİFA ETMELİ - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: SEÇİM KAZANAMAYAN LİDERLER İSTİFA ETMELİ

03.11.2015- SEÇİMİ KAYBEDEN LİDERLER ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERE BAKMAMALI! Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, 1 Kasım seçimlerini kaybeden siyasi parti liderlerinin Avrupa'da olduğu gibi istifa etmesi gerekir. Seçim kazanamayan partilerde revizyon şart. Aynı liderle seçim kazanılamadığına göre yanlışta ısrar etmenin bir mantığı var mı? Seçildiklerinden buyana üst üste 11 seçim kaybeden muhalefet liderleri hala koltuklarında oturacaklar mı?

KOBİDER: Türkiye istikrarı tercih etti - X
KOBİDER: Türkiye istikrarı tercih etti

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, seçmen, ülkenin istikrarı ve geleceği için AK Parti’ye % 50 civarında Oy vererek tek başına iktidar olmasını sağladı. Ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olsun.

ÖZGENÇ: Seçmen istikrarı tercih etmeli - X
ÖZGENÇ: Seçmen istikrarı tercih etmeli

31.10.2015 - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye 1 gün sonra sandığa gidiyor. Halkın ekseri çoğunluğunun ortak kanaati bu seçimin çok önemli, hatta hayati olduğu. Bütün partiler ve hatta ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan halkı seçimlere katılmaya davet ediyor. Kuvvetle muhtemeldir ki, seçimlere ciddi bir katılım olacak, olmalı da.

KOBİDER Başkanı Özgenç: - X
KOBİDER Başkanı Özgenç:

20.09.2015- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç: "Teröre tepki olarak yapılan organizasyonlar olması gereken ama geç kalınmış eylemlerdir. Bunlar gecikmiş organizasyonlardır"

KOBİDER Başkanı Özgenç, Türk Ekonomisini Değerlendirdi - X
KOBİDER Başkanı Özgenç, Türk Ekonomisini Değerlendirdi

11.09.2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye ekonomisine yönelik iyimser bir veri açıklandı. Büyüme yönelik endişelerin arttığı bir dönemde, TÜİK, ikinci çeyrek büyüme rakamlarını açıkladı. GSYH, ikinci çeyrekte yüzde 3,8 büyüdü. Oysa beklentiler büyümenin yüzde 3,45 olması yönündeydi. Türkiye ekonomisi, tüm dünyadaki zorlu koşullara rağmen büyümesini sürdürmesi 2015 ikinci çeyrekte, son beş çeyreğin en iyi büyüme rakamına da ulaşılması ülke adına sevindiricidir. 1 Kasım seçimlerinin ardından mevcut tablonun daha da iyiye gideceğine inanıyoruz.

KOBİDER/ÖZGENÇ:  Seçim hükümeti hayırlı olsun - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: Seçim hükümeti hayırlı olsun

29 Ağustos 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Ahmet Davutoğlu Başkanlığında geçici seçim hükümeti kurulması ile iki ayı aşkın yaşanan belirsizliğin kalkmasına vesile olacaktır.

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a başarılar diler, Necdet Özel’e teşekkür ederiz - X

19 Ağustos 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türk Silahlı Kuvvetlerinin 29'ncu Genelkurmay Başkanı Akar , Genelkurmay Başkanlığı'nda düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı devir teslim töreninde görevi 28′nci Genelkurmay Başkanı Özel'den devraldı.

ÖZGENÇ, ERKEN SEÇİM HEMDE EN ERKEN - X
ÖZGENÇ, ERKEN SEÇİM HEMDE EN ERKEN

27.07.2015-- Türkiye’yi çıkmaza sokmak için son günlerde yaşanan terör olayları da göz önüne alındığında, erken seçimin şart olduğu ve istikrar açısından yeniden tek başına iktidar’ın gerekli olduğu görülmektedir.

KOBİDER:  Ülke gündemi ’masa’ ile meşgul edilmemeli! - X
KOBİDER: Ülke gündemi ’masa’ ile meşgul edilmemeli!

25 Haziran 2015-Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve beraberindeki heyete verdiği iftarda iddialara konu olan ‘masa’ ile ilgili, bir Oda tarafından ortaya atılan iddianın iyi niyetli bir yaklaşım olmadığı açık. Koskoca Türkiye Cumhuriyetinin, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda verilen iftar yemeğinin yaklaşık 6,5 milyon liralık rakamlarla kamuoyunun gündemine getirilmeye çalışılması abartılı ve maksatlıdır!

KOBİDER, TÜRKİYE İÇİN ERKEN SEÇİM ŞART - X
KOBİDER, TÜRKİYE İÇİN ERKEN SEÇİM ŞART

09.06.2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye dün bir kez daha demokrasi için sandığa gitti. 54 milyon seçmen oy pusulasındaki partisini seçti. Ancak hiçbirine tek başına iktidar vermedi...

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.