KOBİDER/ÖZGENÇ:  Seçim hükümeti hayırlı olsun - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: Seçim hükümeti hayırlı olsun

29 Ağustos 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Ahmet Davutoğlu Başkanlığında geçici seçim hükümeti kurulması ile iki ayı aşkın yaşanan belirsizliğin kalkmasına vesile olacaktır.

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a başarılar diler, Necdet Özel’e teşekkür ederiz - X

19 Ağustos 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türk Silahlı Kuvvetlerinin 29'ncu Genelkurmay Başkanı Akar , Genelkurmay Başkanlığı'nda düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı devir teslim töreninde görevi 28′nci Genelkurmay Başkanı Özel'den devraldı.

ÖZGENÇ, ERKEN SEÇİM HEMDE EN ERKEN - X
ÖZGENÇ, ERKEN SEÇİM HEMDE EN ERKEN

27.07.2015-- Türkiye’yi çıkmaza sokmak için son günlerde yaşanan terör olayları da göz önüne alındığında, erken seçimin şart olduğu ve istikrar açısından yeniden tek başına iktidar’ın gerekli olduğu görülmektedir.

KOBİDER:  Ülke gündemi ’masa’ ile meşgul edilmemeli! - X
KOBİDER: Ülke gündemi ’masa’ ile meşgul edilmemeli!

25 Haziran 2015-Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve beraberindeki heyete verdiği iftarda iddialara konu olan ‘masa’ ile ilgili, bir Oda tarafından ortaya atılan iddianın iyi niyetli bir yaklaşım olmadığı açık. Koskoca Türkiye Cumhuriyetinin, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda verilen iftar yemeğinin yaklaşık 6,5 milyon liralık rakamlarla kamuoyunun gündemine getirilmeye çalışılması abartılı ve maksatlıdır!

KOBİDER, TÜRKİYE İÇİN ERKEN SEÇİM ŞART - X
KOBİDER, TÜRKİYE İÇİN ERKEN SEÇİM ŞART

09.06.2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye dün bir kez daha demokrasi için sandığa gitti. 54 milyon seçmen oy pusulasındaki partisini seçti. Ancak hiçbirine tek başına iktidar vermedi...

Ayasofya İçin Cumhurbaşkanına Ve Hükümete Çağrı - X
Ayasofya İçin Cumhurbaşkanına Ve Hükümete Çağrı

Biz KOBİDER olarak, Ayasofya için Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’a ve 62. Hükümetin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’na çağrıda bulunuyor ve diyoruz ki; Fethin 562. Yılında Ayasofya’yı açmaya var mısınız? Çağ açıp çağ kapayan Fatih Sultan Mehmed’in fetih hakkı olarak mülkiyetini alıp vakfederek camiye çevirdiği Ayasofya ibadete açılmalı.

KOBİDER; Esnaf ve KOBİ’lerin hali ne olacak? - X
KOBİDER; Esnaf ve KOBİ’lerin hali ne olacak?

19 Mayıs 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, ticarî faaliyetini iç piyasada sürdüren işletmeler ve küçük esnaf; son dönemlerde işlerinin durgunluğundan yakınıyor. Esnaf kesimi ticarî gelirlerinin düşmesi yanında, faaliyet dışı gelirlerinin de azalmasıyla, mevcut masrafları karşılamada zorlanıyor. Bu nedenle cirosunu artırmanın yollarını arıyor. Çoğu işyeri, kredi kartı ile peşin fiyatına 9 taksit uygulayarak satışlarını artırmaya çalışıyorsa da umduğunu bulamıyor.

1 Mayıs Taksim dayatması Türkiye’ye zarar, İstanbulluya eziyettir! - X
1 Mayıs Taksim dayatması Türkiye’ye zarar, İstanbulluya eziyettir!

30 NİSAN 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki işletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanmasındaki ısrarın arkasındaki asıl amaç başkadır. Bir diğer ifade ile 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanmak istenmesi halkın hakkını gasp etmek demektir.

KOBİDER: Türkiye’de
KOBİDER: Türkiye’de "soykırım" değil, Ermeni çetelerin mezalimi yaşanmıştır

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’nin dünyada en alçakça, en utanmaz iftiraya maruz kalan bir devlet olduğunu her yerde ,her platformda ve herkese anlatmalıyız.Çünkü Türkiye'de "ermeni soykırımı" değil tam aksine ermeni çetelerinin masum halka karşı mezalimlik yaşandığı kayıtlar da yer almaktadır.

Dünya şampiyonu ’Trabzon Erdoğdu Lisesi’ ödüllendirilmeli - X
Dünya şampiyonu ’Trabzon Erdoğdu Lisesi’ ödüllendirilmeli

21.04.2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye temsilcisi Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi gönülleri fethetti... Temsilcimiz Dünya Futbol Şampiyonası'nda futbolu sahilde öğrenenlerin ülkesi, futbolun beşiği, futbolda yenilmezlerin ülkesi Brezilya'ya tarihinin en büyük hezimetlerinden birini yaşattı. Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi,Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.