KOBİDER, TÜRKİYE İÇİN ERKEN SEÇİM ŞART - X
KOBİDER, TÜRKİYE İÇİN ERKEN SEÇİM ŞART

09.06.2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye dün bir kez daha demokrasi için sandığa gitti. 54 milyon seçmen oy pusulasındaki partisini seçti. Ancak hiçbirine tek başına iktidar vermedi...

Ayasofya İçin Cumhurbaşkanına Ve Hükümete Çağrı - X
Ayasofya İçin Cumhurbaşkanına Ve Hükümete Çağrı

Biz KOBİDER olarak, Ayasofya için Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’a ve 62. Hükümetin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’na çağrıda bulunuyor ve diyoruz ki; Fethin 562. Yılında Ayasofya’yı açmaya var mısınız? Çağ açıp çağ kapayan Fatih Sultan Mehmed’in fetih hakkı olarak mülkiyetini alıp vakfederek camiye çevirdiği Ayasofya ibadete açılmalı.

KOBİDER; Esnaf ve KOBİ’lerin hali ne olacak? - X
KOBİDER; Esnaf ve KOBİ’lerin hali ne olacak?

19 Mayıs 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, ticarî faaliyetini iç piyasada sürdüren işletmeler ve küçük esnaf; son dönemlerde işlerinin durgunluğundan yakınıyor. Esnaf kesimi ticarî gelirlerinin düşmesi yanında, faaliyet dışı gelirlerinin de azalmasıyla, mevcut masrafları karşılamada zorlanıyor. Bu nedenle cirosunu artırmanın yollarını arıyor. Çoğu işyeri, kredi kartı ile peşin fiyatına 9 taksit uygulayarak satışlarını artırmaya çalışıyorsa da umduğunu bulamıyor.

1 Mayıs Taksim dayatması Türkiye’ye zarar, İstanbulluya eziyettir! - X
1 Mayıs Taksim dayatması Türkiye’ye zarar, İstanbulluya eziyettir!

30 NİSAN 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki işletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanmasındaki ısrarın arkasındaki asıl amaç başkadır. Bir diğer ifade ile 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanmak istenmesi halkın hakkını gasp etmek demektir.

KOBİDER: Türkiye’de
KOBİDER: Türkiye’de "soykırım" değil, Ermeni çetelerin mezalimi yaşanmıştır

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’nin dünyada en alçakça, en utanmaz iftiraya maruz kalan bir devlet olduğunu her yerde ,her platformda ve herkese anlatmalıyız.Çünkü Türkiye'de "ermeni soykırımı" değil tam aksine ermeni çetelerinin masum halka karşı mezalimlik yaşandığı kayıtlar da yer almaktadır.

Dünya şampiyonu ’Trabzon Erdoğdu Lisesi’ ödüllendirilmeli - X
Dünya şampiyonu ’Trabzon Erdoğdu Lisesi’ ödüllendirilmeli

21.04.2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye temsilcisi Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi gönülleri fethetti... Temsilcimiz Dünya Futbol Şampiyonası'nda futbolu sahilde öğrenenlerin ülkesi, futbolun beşiği, futbolda yenilmezlerin ülkesi Brezilya'ya tarihinin en büyük hezimetlerinden birini yaşattı. Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi,Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon oldu.

KOBİDER Başkanı ÖZGENÇ, ’Mega Kent’ İstanbul dilenciler şehri oldu! - X
KOBİDER Başkanı ÖZGENÇ, ’Mega Kent’ İstanbul dilenciler şehri oldu!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin büyük bölümü iş umuduyla İstanbul’da yaşamayı tercih ediyor. Ancak iş bulamayan Suriyelilerin bir kısmı parklarda barınıyor, bir kısmı ise dileniyor. Suriyelilere sıcak aş, barınacak yer mi verilmedi, yoksa arka planda başka şeyler mi var?

ÖZGENÇ: Çanakkale ruhu her daim diri tutulmalı - X
ÖZGENÇ: Çanakkale ruhu her daim diri tutulmalı

17 Mart 2015- KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100.Yıl dönümü ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferini ”Türk milletinin bağımsızlık ve var olma mücadelesi” olarak gördüğünü belirten Özgenç, Çanakkale Zaferi'nin aynı zamanda vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin destanı olduğu için Çanakkale Ruhunu tüm benliğimizle yaşamalıyız dedi. Özgenç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

ÖZGENÇ: Darbeci STK’lar demokrasiye hoşgeldiniz! - X
ÖZGENÇ: Darbeci STK’lar demokrasiye hoşgeldiniz!

27 Şubat 2015-- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 28 Şubat davası, 28 Şubat sürecinde "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" le suçlanan yüzü aşkın sanık hakkında açılan davadır. Ancak asker ve sivil ayağı yargılandı ama nedense bunun STK ayağına dokunulmadı.

Esnafa kefil olması gereken birliğin kefil istemesi manidar - X
Esnafa kefil olması gereken birliğin kefil istemesi manidar

26 ŞUBAT 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda, TESKOMB heyetini kabulünde yaptığı konuşmada, "Türkiye’mizin geçtiğimiz 12 yılda yaşadığı büyük dönüşümü en iyi esnaf ve sanatkarımızın değerlendireceğine inanıyorum. Eskiden devletin kredi yardımından 1 yılda 63 bin kişi yararlanabiliyordu. Şimdi ise 308 bin kişi yararlanabiliyor. 2015 yılı için bütçeye 750 bin TL sübvansiyon rakamı konuldu bununla esnaf ve sanatkarımız 16 milyon TL civarında kredi kullanabilecek." olduğuna vurgu yaptı. Geçmişte daha düşük rakamlar da ve %47 ile kredi alabilen esnaf şimdi % 4-5 faiz ile 150 bin TL’ye kadar kredi alabilmektedir. Bunlar elhak doğrudur. Ancak ortada önemli bir sorun vardır. Bu sorun devam ettiği sürece küçük esnaf diye tabir edilen bakkal, manav, kasap, berber, marangoz, demirci, tuhafiyeci ve atölyeciler gayrimenkul teminatı veremediklerinden dolayı kredi alamamaktadır. Kredi kooperatifleri esnaf’a kredi vermede yardımcı olmaları gerekirken işi yokuşa sürüyorlar. 15-20 bin TL kredi için teminat istemek ’olmaz’ demenin başka bir yoludur. Ayrıca esnaf kooperatifleri bankadan alınacak krediye kefil oluyorsa kendileri neden kefil istiyorlar?

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.