Erdoğan ve Soylu’ya hakarete KOBİDER başkanından sert tepki - X
Erdoğan ve Soylu’ya hakarete KOBİDER başkanından sert tepki

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik bir sendikanın toplantısında yapılan saldırıyı kınadı.

Akit ve Yeni Şafak’a yapılan saldırıyı kınıyoruz! - X
Akit ve Yeni Şafak’a yapılan saldırıyı kınıyoruz!

11 Şubat 2016- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) yönetim kurulu olarak,Türkiye’nin saygın ve haberlerine itibar edilen basın kuruluşlarından Akit ve Yeni Şafak Gazetelerine yüzleri maskeli olduğu belirtilen bazı kendini bilmez çirkin ve çirkef kişilerin yaptığı silahlı ve molotof kokteylli saldırı biz sevenlerini üzmüştür.

KOBİDER: Diyanet itibarsızlaştırılmak isteniyor - X
KOBİDER: Diyanet itibarsızlaştırılmak isteniyor

15.01.2016 - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Diyanet İşleri Başkanlığına yapılan komplo teorileri ile başkanlık bazı mihraklarca itibarsızlaştırılmak isteniyor. Zira saldırı politikalarını her geçen gün artıran, sürekli senaryo değişikliği yapan bu zihniyetlerin vicdansız yaklaşımları ve hedef saptıran söylemlerini günden güne artırdığını görmekteyiz.

Özgenç: Devlet, ‘Milli Piyango kumardır, haramdır’ diyor, hem de oynatıyor - X
Özgenç: Devlet, ‘Milli Piyango kumardır, haramdır’ diyor, hem de oynatıyor

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hem ‘Milli Piyango kumardır, haramdır’ diyor, hem de oynatıyor. Bu nasıl bir iştir.” dedi.

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç’in  Gazeteci Hasan Karakaya’a Taziye Mesajı - X
KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç’in Gazeteci Hasan Karakaya’a Taziye Mesajı

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Türk basınının duayen ismi usta gazeteci Hasan Karakaya'nın ani vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda şu görüşlere yer verildi:

KOBİDER/ÖZGENÇ: YENİ HÜKÜMET TÜRKİYE’YE ALTIN BİR DÖNEM YAŞATMALI - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: YENİ HÜKÜMET TÜRKİYE’YE ALTIN BİR DÖNEM YAŞATMALI

25 Kasım 2015- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan 64. Hükümetin ve yeni kabinenin ülkemize hayırlı olması dileğinde bulundu. Özgenç, “1 Kasım seçimleri tamamlandığına ve yeni Hükümet kurulduğuna göre, Türkiye artık gerçek gündemine dönmelidir” dedi.

KOBİDER/ÖZGENÇ: SEÇİM KAZANAMAYAN LİDERLER İSTİFA ETMELİ - X
KOBİDER/ÖZGENÇ: SEÇİM KAZANAMAYAN LİDERLER İSTİFA ETMELİ

03.11.2015- SEÇİMİ KAYBEDEN LİDERLER ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERE BAKMAMALI! Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, 1 Kasım seçimlerini kaybeden siyasi parti liderlerinin Avrupa'da olduğu gibi istifa etmesi gerekir. Seçim kazanamayan partilerde revizyon şart. Aynı liderle seçim kazanılamadığına göre yanlışta ısrar etmenin bir mantığı var mı? Seçildiklerinden buyana üst üste 11 seçim kaybeden muhalefet liderleri hala koltuklarında oturacaklar mı?

KOBİDER: Türkiye istikrarı tercih etti - X
KOBİDER: Türkiye istikrarı tercih etti

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, seçmen, ülkenin istikrarı ve geleceği için AK Parti’ye % 50 civarında Oy vererek tek başına iktidar olmasını sağladı. Ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olsun.

ÖZGENÇ: Seçmen istikrarı tercih etmeli - X
ÖZGENÇ: Seçmen istikrarı tercih etmeli

31.10.2015 - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye 1 gün sonra sandığa gidiyor. Halkın ekseri çoğunluğunun ortak kanaati bu seçimin çok önemli, hatta hayati olduğu. Bütün partiler ve hatta ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan halkı seçimlere katılmaya davet ediyor. Kuvvetle muhtemeldir ki, seçimlere ciddi bir katılım olacak, olmalı da.

KOBİDER Başkanı Özgenç: - X
KOBİDER Başkanı Özgenç:

20.09.2015- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç: "Teröre tepki olarak yapılan organizasyonlar olması gereken ama geç kalınmış eylemlerdir. Bunlar gecikmiş organizasyonlardır"

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.