KOBİDER Başkanı Özgenç'ten Anneler Günü Mesajı

KOBİDER
Başkanı Nurettin ÖZGENÇ , "Anneler Günü" nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan
Nurettin Özgenç , "Yaşamın karşımıza çıkaracağı her türlü zorluğa karşı
bizleri hazırlayan, her ihtiyaç duyduğumuzda desteğini bizden esirgemeyen, güç
şartlarda bile olsa fedakarca çalışarak bizlere en güzel imkanları sunmaya
çalışan annelerin hayatımızdaki rolü çok büyüktür. Günümüze baktığımız zaman,
annelerin hem aile hem de iş yaşantısında üstlendikleri çok yönlü zor görev ve
sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirdiklerini görüyoruz. Hiç şüphesiz en
zor görev çocuklarını yetiştirmektir. Sağlıklı nesiller yetiştirmek, topluma
iyi, temiz ve düzgün bireylerin kazandırılmasında, yeni nesillere doğru bilgi
ve değerlerin aşılanmasında annelerimizin rolü çok büyüktür. Annelerin, sevgi,
şefkat ve sabrı sayesinde büyütülen bir çocuk önce ailesine daha sonra ise
yaşadığı topluma faydalı bireyler olarak yetişecektir. Bu bakımdan anneler, hem
aile hem de toplumu inşa eden özel kişilerdir." diyerek sözlerini
sürdürdü.

KOBİDER
Başkanı Özgenç: "Annelerimizin sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleri
hayatımız boyunca bizlere yol gösterici meşale olmuştur. Onlara göstereceğimiz
sevgi ve ilgi, toplumda güçlü bir aile bağı ve yapısı oluşturacaktır.

Bizleri
dünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daima
aranan annelerimiz, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Bizi
millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz
en çok annelerimizin payı vardır. Aile yaşamının ve toplum yapısının güvencesi,
sevgiyi, vefayı, cefayı, şefkati, imkânsızı başarmanın örneklerini kendilerinde
gördüğümüz başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler
Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıklı, mutlu bir ömür
sürmelerini gönülden diliyorum" dedi.