MAKEDONYA’DA, İKİNCİ TİCARİ –TARİHİ GEZİ DÜZENLENECEKTİR.

09-13 NİSAN 2013 TARİHİNDE BALKANLARIN EN ÖNEMLİ ÜLKESİ OLAN, KOSOVA VE ARNAVUTLUK’U DA KAPSAYAN MAKEDONYA’DA, İKİNCİ TİCARİ –TARİHİ GEZİDÜZENLENECEKTİR.

İKİNCİSİ DÜZENLENECEK OLAN GEZİYE ÇOK SAYIDA SEKTÖRDEN İŞADAMININ KATILIMININ YANI SIRA ÜST DÜZEY DEVLET KURUM VE KURULUŞLARININ DESTEĞİ SAĞLANMIŞTIR.

Gezinin Amacı:

·         İki ülke arasındaki ticari ve ekonomik  işbirliğinin ve dış ticaretin geliştirilmesi.

·         Katılımcı firmaları bizzat alıcı firmalarla buluşturarak alım-satım taleplerinin oluşturulması.

·         Çeşitli yatırım imkânlarının ortaya çıkarılması.

Makedonya’daki Ortak Çalışılan İlgili Kurum ve Kuruluşlar

·         Makedonya Kuzey Batı Ticaret Odası

·         Makedon Türk Ticaret Odası

·         Tetovo Üniversitesi

·         Üsküp Ticaret Müşavirliği

·         Ekonomi ve Yatırım Bakanlığı

·         Türk Büyükelçiliği

Türkiye’deki Ortak Çalışılan İlgili Kurum ve Kuruluşlar

·        Çankaya Üniversitesi

·        Gönüllü Eğitimciler Derneği

·        Tradeturk International-Tradeturk plus-Tradeturk Macedonia d.o.o

·        Esider(Eskişehir san.ve işadamları derneği)

Gibi kuruluşların işbirliği, Dışişleri Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı destekleri ile gerçekleştirilecektir.

Gezi KOSGEB Desteklidir.

Gezi Programında;

·         Katılımcı her firmamızın etkin görüşmeler yapacağı en az on adet alıcı firma ile eşleştirme görüşmeleri

·         Çeşitli oda, dernek, işadamları örgütleri ile birlikte yapılacak sektörel seminer ve toplantılar

·         Bakanlıklar ve Belediye Başkanları ile görüşmeler

·         Sanayi bölgesi ve üretim tesisleri ziyaretleri

·         Firmalarımızın ürün ve kataloglarını sergileyebilecekleri mini fuar düzenlenecektir.

KOSGEB Destekli Olan Gezide Ücrete Dâhil Olan Hizmetler;

·         Uçak  ile gidiş-dönüş biletleri, Transferler

·         Beş yıldızlı otelde konaklama

·         Seminer ve konferans hizmetleri

·         Tarihi ve turistik ziyaretler

·         Rehberlik-Tercüme ile reklam-tanıtım  hizmetleri

·         Mini fuar –sergi standları ve tanıtım rehberine katılım

·         Kurumsal anlamda KOSGEB destekleri için ön çalışmalar,sonuç raporları

·         Katılımcı her firmanın bilgilerinin ve ürün resimlerinin bulunduğu, her firma için 2 tam sayfa, İngilizce ve Türkçe yayınlanacak tanıtım rehberi yayınlanacak ve dağıtımı yapılacaktır

·         KATILIM  ÜCRETİ 1300 EURO OLUP SON KATILIM 20 ŞUBATTIRTIR. DEĞERLİ KATILIMLARINIZI BEKLER, SAYGILAR SUNARIZ.

·         KATILIM BELGELERİ EKTEDİR.

·         Detalı bilgi için lütfen arayınız .00 90 532 348 14 52-Ahmet ŞENER    email:chairman@tradeturk.com.tr