KOBİDER: MEHMETÇİĞE YAPILAN HAİN VE KAHPE SALDIRIYI KINIYORUZ

mesajı yayınladı.

Özgenç
mesajında şöyle dedi: " Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Dolapdere köyü kırsalı
ile Kulp ilçesi Tüplü köyü kırsalında uğradığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Menfur saldırı da şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil
şifalar diliyoruz. Tetiği çeken kim olursa olsun, bu saldırının seçimden sonra
Türkiye'yi istikrarsızlaştırmaya,karanlık günlere döndürmeye çalışan millet ve
demokrasi düşmanlarınca gerçekleştirildiği açıktır.

Türkiye
olarak ülkeyi karanlığa sürüklemeye çalışan derin güçlerin kirli eylemlerinin
karşısında durmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir çok dünya ülkelerinin gıpta
ile baktığı demokratik seçimden sonra meclisi anlamsız boykot etmek ve  yemin krizleriyle toplumu gerecek,