ÖZGENÇ: REGAİB KANDİLİ MESAJI YAYINLADI

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, Regaip kandili olması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Türk İslam aleminin ve tüm KOBİ'lerin kandilini kutladı. Başkan Özgenç mesajında, "Toplumsal birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'ni fırsat bilmeli ve toplumsal iç huzurumuzu arttıran bu kutsal günlerin değerini en iyi şekilde idrak etmeliyiz" dedi.

Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayınlayan KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç,tüm KOBİ'lerin  ve Türk İslam Aleminin kandilini kutladı. Başkan Özgenç mesajında, şu ifadelere yer verdi; "Toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir.

Özgenç sözlerini şu cümleler ile sürdürdü:

İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandili'nin ülkemizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını dilerim.

Feyiz ve bereket ayları olan Üç Aylara girmenin ve mübarek Regaip Kandili'ni idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu aylar ve geceler, duaların Cenab-ı Hakk'a arz edildiği, günahların silindiği, sevapların katlandığı günler ve gecelerdir. Bu günler ve geceler, öncelikle Rabbimize, ailemize, milletimize ve ülkemize karşı görev ve sorumluluklarımızı hatırlamamıza vesile olmalıdır.

Toplumsal birlik ve beraberliğimiz sağlayan bu günlerin önemini idrak etmek açısından, yoksulları sevindirmeli, ibadet etmeli ve büyüklerimizi ziyaret etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve Türk İslam Aleminin Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle kutlar, insanlığa huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni ederim."