KOBİDER Başkanı Özgenç'ten 23 Nisan mesajı

İSTANBUL 23.04.2011

KOBİDER Başkanı Özgenç'ten 23 Nisan mesajı

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Özgenç mesajında "Milli irade ve halk egemenliğinin temsil edildiği TBMM'nin kuruluşunun 91. yıldönümüne kavuşmuş olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duymaktayım. Bu mutlu gün aynı zamanda, Türk milletinin kendi geleceği hakkında söz sahibi olmasının başlangıcı olması vesilesiyle, tarihimizin önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır." dedi.

Nurettin Özgenç mesajına şu şekilde devam etti: "Mustafa Kemal Atatürk'ün bu müstesna günü armağan ettiği  geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu fertler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuz; özgür düşünceli, donanımlı, zeki ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir.Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 91. yıl dönümü ile dünyada  ilk ve tek olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, birlik ve beraberlik içerisinde yüce Allah'ın hediyesi ve asil Türk Milleti'nin geleceği olan çocuklarımıza  mutlu ve huzurlu yarınlar dilerim" dedi.