KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç,Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç,Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Özgenç mesajında Müslümanların inancına kültür ve medeniyetine kaynaklık eden Kur'an-ı Kerim'in insanlığa sunduğu rahmet yüklü mesajlarını bütün toplum kesimleriyle paylaşılması, getirdiği değerlerin anlaşılması ve yaşanması için yüksek düzeyde bir bilinçlilik meydana getirmek bizlerin de görevidir.

Nurettin Özgenç mesajına şu şekilde devam etti: "Kur'an, inancı ibadet ve ahlakla bütünleştirerek hayatımıza rehber olmakta, tüm insanlığı hak ve hakikate davet etmektedir.Kur'an-ı kerim insanlığa yük ve sıkıntı olsun diye değil, doğru yola kılavuz etmek, ümit vermek, huzur ve mutluluk kazandırmak üzere öğüt, uyarı ve rahmet olarak gönderilmiştir. Manevi ve ahlaki değerlerin yozlaştırıldığı, aile değerlerinin ve toplumun ortak bağlarının yok olmaya yüz tutarcasına zayıflatıldığı, dünyanın sanal ve geçici meşgalelerinin,sonu gelmez heva ve heveslerin bütün hayatımızı ve geleceğimizi etkilediği modern dönemde, Rabbimizin rahmet yüklü mesajı Kur'an-ı Kerim'i daha iyi anlamaya, bunun içinde onun değerlerini yaşamaya, yaşatmaya ve bu çerçevede sevgili Peygamberimizin örnek hayatını ve ahlakını da rehber edinmeye ihtiyacımız vardır.  571 yılında dünyamızı şereflendiren ve ömrünün her anını insanlığa hizmet olarak yaşayan önderimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'i  her zaman hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, iki cihan güneşi olan sevgili Peygamber efendimizin kutlu doğumunu tebrik ediyor, kendisine ümmet olarak yaşamayı diliyorum" dedi.