Başbakan Erdoğan'dan randevu talebinde bulunduk

Mart 2013

KOBİDER
Başkanı Özgenç, Başbakan Erdoğan'dan  randevu talep etti

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER)
Başkanı Nurettin Özgenç; Esnaf, sanatkar ve KOBİ'lerin haklarının düzenlenmesi
amacıyla hazırlanan 10 maddelik çözüm önerileri ve talepler listesini Başbakan
Erdoğan’a sunmak için randevu talebinde bulundu.

10 Maddelik talep listesi:

1.     Türkiye'nin
olmazsa olmazı olan "Yeni Sivil Anayasa"nın
hazırlanması ve çalışmalarının hızlandırılarak bu dönemde çıkarılması,

2.     Kamuoyunda
perakende yasası olarak bilinen "Alışveriş
Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazalar Kanun Tasarı Taslağı"
nın
yasalaşması,

3.     Geçen
dönem Meclis’teki yoğun gündem nedeniyle görüşülmediği için kadük hale gelen "Yeni Silah Kanunu Tasarısı"
nın bir an önce meclis gündemine sunulması,