MÜSİAD, Ekonomi Basınına Başarı Ödülleri Verdi

150'ye yakın haberin değerlendirildiği yarışmanın ödül töreninde, ödül alanlar şu şekilde sıralandı:

1 - Yılın Ekonomi Haberi

Krizin Efendisi Türk Patronlar Dünyada Kıymete Bindi

Kerim Ülker - Sabah Gazetesi

2 – Yılın Reel Sektör Haberi

Kuyumcular bile et ithal etmeye başladı

Hacer Boyacıoğlu - Radikal Gazetesi

3 – Yılın Araştırma Haberi

Bir avuç fındık ateşledi TIKIR TIKIR büyüyorlar

Mustafa Sezer - Türkiye Gazetesi

4 – Yılın Ekonomi Röportajı

Mezbahaya Silahsız Giremezsin

Neşe Düzel - Taraf Gazetesi

5 – Yılın Kulis Haberi

Kuruş damlalarıyla kayıt dışı rant gölü

Derya Coşkun - Yeni Şafak

6 – Yılın Ekonomi Yazarı

Murat Yülek - Zaman Gazetesi - Dünya Gazetesi

7 – Yılın Ekonomi Programı

Ekonomi Ajandası - TRT Haber - Seda Akbay

8 – Yılın Ekonomi Dergisi

Kobiefor

9 - YILIN İNTERNET SİTESİ

10 – EBBÖ Jüri Ödülü

Vahap Munyar – Hürriyet Gazetesi

11 – MÜSİAD Teşvik Ödülü

Ülke TV

12 – MÜSİAD Özel Ödülü

Bloomberg HT Televizyonu

13 – MÜSİAD Özel Ödülü

Zafer Çağlayan – Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı

Programda, jüride yer alan üyeler ile ödül törenine destekleyici olan AVEA, Ajanspress ve Creo Saat'e birer plaket takdim edildi. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri (EBBÖ) 2011 Yarışması için başvurular MÜSİAD Genel Merkezi'ne gerçekleşecek.

Not: Toplantıya ait görseller ile MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'ın konuşma metni ektedir.